fztcns Arkadaşlar bebeğim 8 aylık bu zamana kadar hep emzirdim. Süt yedekleyemedim. Anca yetiyordu. İşe başladım süt sağıp bırakmam gerekiyor ama makinaya süt gelmiyor bu problemi yaşayan var mı .bebeğim emince sıkıntı yok ama .
firstmama ya makinede sorun var ya da göğüs ucunuz tam yerleşmiyordur yoksa gelmesi lazım modu değiştirin hangi cihazı kullanıyorsunuz
fztcns Medisana elektrikli kullanıyorum. Göğüs ucuma uygun flanş da aldım. Sağarken acıma da yok ama yok yani 8 de emziriyorum bebeğimi 10 da sağayım diyorum iki göğüsten 30 ml bile çıkmıyo delircem :(
aslicim fztcns sağımla bebeğin emmesi arasında illaki fark olur, aradaki süreyi açmaya çalışın Mesela 8 de emzirdiyseniz 1 de süt sağımı yapın. Bende aynı sorunu yaşadım. Bu sayede çözüm buldum Tavsiye ederim
firstmama Sağımdan önce bol su ve malt içeceği tüketin. Göğsün tam dolma kapasitesi 3 saattir. Emzirdikten 3 saat sonra sağabilirsiniz. Siz öyle yazınca ben hiç süt gelmiyor sandım. Zamanla sağdıkça artacaktır
fztcns firstmama firstmama her gün aynı saatte sağıyorum . Sonra öğlen 1 de emiyo beni zaten öğlene kadar çalıştığım için geri kalan zmaanlarda hep emiyo zaten
fztcns firstmama firstmama her gün aynı saatte sağıyorum . Sonra öğlen 1 de emiyo beni zaten öğlene kadar çalıştığım için geri kalan zmaanlarda hep emiyo zaten
firstmama fztcns o halde cihazınızı değiştirmeyi deneyin belki ondan kaynaklı az geliyor olabilir ya çekim modunu değiştirin ya da cihazınızı değiştirip deneyin bir de