civcivmom Hacamat yaptıran varmı ? Zararları vs varmı bir bilgim yok arkadaşım önerdi yaptırmayı düşünüyorum
alpereninannesi11 civcivmom panik atak veya belirli bir kalp rahatsızlığın yok ise kesinlikle yaptırmanı tavsiye ederim bu konuda ibnisina‘yı araştırabilirsin ama altın günlerine dikkat edersen senin için daha faydalı olacaktır
filtrekahvemm civcivmom 1 ay önce yaptırdım ve yine yaptırıcam çok memnun kaldım bayadır erteliyordum çok korkuyordum ama korkulacak birşey yokmuş
eymenku civcivmom ben yaptırdım hatta faydasını da gördüm ama tek seferde mucize beklememek lazım belim ağrıyordj büyük ölçüde geçirdi ama en azından iki kez düzenli gitseydim dedim
tosbiksmoms civcivmom Mart ayında yaptırmıştım,çok faydasını gördüm. Geceleri uykuya geçişim bile düzelmişti. Depremden sonra panik atak olmuştu korkuyordum sürekli onda bile faydasını gördüm . Eylül ayında hacamat altın günü varmış o günü bekliyorum şimdi de.
surprizbebe hilall1234 emziren,hamile hiç farketmez yapılabilir. Ben kendim haccameyim ama kendime yaptırdım daha yeni dün akşam. Emziriyorum.