Nazliezgi 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 Günaydın bebeklerim , canlarım ,cigerlerim 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿 hastalık🤧 %100 enerji 🥳 %10000 Geçecek geçecek inş 🧿🤧🥰
ftmylm Günaydın afiyet olsun ben ertele ertele kızım beş aylık oldu şimdi de oğlan anaokuluna başlasın da öyle başlayayım diyorum😂gerçi benim ertelediğim spor yapmak çünkü şu an diyetten ziyade spora ihtiyacı var vücudumun😕
Nazliezgi ftmylm ay bende sporu bıraktım yetişemiyorum komple enerjim tükeniyor şimdi de hastalık var bakalım başlarım tekrar 🤷♀️
ftmylm Günaydın afiyet olsun ben ertele ertele kızım beş aylık oldu şimdi de oğlan anaokuluna başlasın da öyle başlayayım diyorum😂gerçi benim ertelediğim spor yapmak çünkü şu an diyetten ziyade spora ihtiyacı var vücudumun😕
Nazliezgi fztcns paylaşmıyorum ama isterseniz paylaşırım genel olarak diğer 2öğünüm salatayla geçiyor
Miracle_ Nazliezgi afiyet olsun eşimde diyet yapmak istiyor yapiyorda ama fazla kilo veremiyor nerde hata ediyoruz bilmiyorum 😁
Nazliezgi Miracle_ verir verir devam etsin diyete bir anda gitmiyor öyle hemen sporla desteklesin bol bol şu içsin bi uzmandan destek alması da çok önemli tabi bol eksileri olsun
Nazliezgi kivircikannesi afiyet olsun cnm bnm sizler paylaşın herkese fikir olsun tarif alabilir miyim
ftmylm Nazliezgi Spor yapınca diyete de daha fazla motive oluyorum bir de on gün sonra 15 gün sonra insan vücudundaki şekillenmeyi bariz bir şekilde görünce gaza geliyor daha düzenli yapmaya başlıyor o yüzden gerçekten sporla desteklemeden diyet yapma hevesim de çok olmuyor inşallah başlayacağım ben de kararlıyım
kivircikannesi Nazliezgi Bir su bardağı mercimeği iki su bardağı suda haşlıyorum. Suyunu tamamen çekiyor. İçine baharat koyup şekil veriyorum. Üstüne de yoğurt ☺️