Baklavanida htckkn bende bu fikirdeyim ama ileride kuşak farkı kızımın okul dönemi vs olursa daha çok zorlanacağız şuan kızım 2,5 yaşında ocakta 3 olacak Nisan Mayıs gibi düşünüyorum kızıma hamile kaldığım aylarda eşimle de konuştum tamam dedi
htckkn Baklavanida bizde tam olarak böyle düşünüyoruz benim kızımda şubatta 3 yaşına girecek fikri sabit tutmak önemli kızım arada çok ağlıyor asla sakinleştiremiyorum o sıralar diyorum yok ya hani senlik değil kızım tek çocukla devam et diye
htckkn Baklavanida bizde tam olarak böyle düşünüyoruz benim kızımda şubatta 3 yaşına girecek fikri sabit tutmak önemli kızım arada çok ağlıyor asla sakinleştiremiyorum o sıralar diyorum yok ya hani senlik değil kızım tek çocukla devam et diye
htckkn nazanay hemen düşünmüyoruz seneye yaz sonuna doğru diye konuştuk eşimle ama hayat bize nasıl süprizler yapacak bilmiyorum 😅
Baklavanida htckkn ben tam zamanı olduğunu düşünüyorum benim istediğim tarihte. Kızım kış bebeği kıyafetlerini hiç atmadım hepsi duruyor kızıma kaldığım ayda hamile kalırsam kıyafetlerini giyebilir mevsimi mevsimine diye düşünüyorum. ( Ben planımı yapiyim gerisi Allah’a kalmış diyerek duamı ediyorum rabbim gönlüme göre de verir inşallah)
htckkn mamylatte ben çabuk pes eden biriyim bazı konularda birde dengeyi sağlayamazsam depresyona girerim