tknmz Arkadaşlar iyi akşamlar , aranızda yeni spiral takılan var mı ? Devlette bedava mı , yoksa kendin eczaneden mi alıyorsun ? Acil cevap bekliyorum
Aselduru88 tknmz Kayseri’de yasıyorum aile planlama merkezinde taktırdım ücretsiz adetin 2.günü takıyolar öncesinde gebelik testi istiyolar.
hilalakdeniz tknmz yeni taktırdım evet bedava herhangi bir yerden alınmıyor doktor gittiğin zaman direkt takıyor
Rumeysa_arya4 tknmz Eczaneden alınca çok pahalı hiç alma derim aynı şey devlette taktım bende 7-8 ay olcak 130₺verdim ilk 6 ay çok felaket kanamam oluyordu regl zamanlarımda tansiyonum düşecek kadar yoğun bir ara çıkarcam dedim yok anam üst üste 2 doğum yaptım kanamadan ölsem çıkarmam😂😂😂 Şaka Maka 2 aydır düzene girdi doktora sordum gayet normal dedi ilk 6 ay vücudun siprali tanıması cart curt dedi gerçekten de öyleymiş devlette kadın doğumdan randevu alıp tak bence
baharlivaa Rumeysa_arya4 bende bir ay önce taktırdım benimde kanamam çok yoğun afedersiniz ama idrarımı yaparken sırf kan işiyorm yani bu spiralden mi kaynaklıdır
nurhs tknmz ben taktıralı yaklaşık 2 ay olacak. Ben taktırmadan önce fiyatı 100 TL’ymiş sonra zam gelmiş 1000 TL olmuş