birprensesannes 5 senenin sonunda ayrı eve çikiyoruz kocaeli de yaşiyoruz bulunduğumuz yerde ev kiraları çok yüksek siz hangi ilde ne kadara oturuyoruz
coraplarheptek birprensesannes istanbul avcılar en düşük kira 20.000 tl güzel temiz bir evde oturmak istiyorsanda 25-30 gözden çıkarmak gerekiyor kiralar çok
EceEgemen28 birprensesannes İstanbul Küçükyalı 18.500 ama 4.senemize girdik 5 bin ile başlamıştık. O zmn için iyi paraydı 5-7-11-18.5 şeklinde arttı
Leylaa_ birprensesannes kirada degiliz çok şükür ama kira burada çok pahalı en kötü yer 15 20 diyor k.maras
birprensesannes Leylaa_ evet burada da 20 binden başliyor birde evler küçük 2+1 20 25 bin arası çok geliyor
beyazzkuguu birprensesannes ankarada eski bir eve 23 veriyorum ve artık fiyat algımı kaybettim sanırım bana normal gelmeye başladı 🥲🥲
beyazzkuguu birprensesannes evet başta o şoku bir yaşıyorsunuz ama sonra alışıyorsunuz zaten 4 5 ay geçince o kira normal geliyor size yüksek oturanları gördükçe piyasa her an değişiyor zaten
malimusavirhanim birprensesannes izmir de yaşıyorum 7 senedir aynı evdeyiz şuan için 13.500 TL.kirasi
fatmakstk birprensesannes İstanbul’dayız 50 bin + 7 bin aidat gerçekten fiyatlar almış başını gidiyor eskiden bu paralara ev taksidine giriliyordu
Tugcebb birprensesannes İstanbul 20ye oturuyoruz 3. Senemiz. Yeni eve çıkmaya başlasak minmum 25. Oda ev içi nasıl olur bilmiyorum. Geçen hala İstanbul’un göbeğinde nasıl oluyor bilmiyorum ama doğalgazı olmayan 2+1 evde 22 bin kira gördüm 🤦🏻♀️ bir ay içinde doldu ev. Boş bile kalmadı. İnsanlar çaresiz. Şartlar kötü maalesef
birprensesannes Tugcebb çok haklısınız şartlar kötü gerçekten birde doğalgaz yok diyorsunuz olsa hadi neyse de Rabbim hepimizin yardımcısı olsun