Birdunyabircennetannesiii Modum çok düşük Kendi doktoruma göstermedim göstereceğim Tanıdığım patoloji doktoruna gösterdim ve sonuç çok da iyi çıkmamış Kanser öncesi durum söz konusu Güya bugün tatile geldim ve sonuç şimdi çıktı sonucu görünce modum aşırı derecede düştü
Birdunyabircennetannesiii simseklivekalpli Teşekkür ederim ne düşüneceğimi bilmiyorum O doktor tekrar incelemek istedi yarın örnekleri alıp ona okutacağım Eve döner dönmez de ameliyat olduğum doktora göstereceğim
Birdunyabircennetannesiii simseklivekalpli Canım sonucu göstermedim dedim ya tam yola çıktım sonuç çıktı ben patoloji mezunuyum görünce zaten anladım Sonra arkadaşıma attım o da patoloji doktoruna gösterdi. Örnekleri hemen bana getirsinler birde ben bakayım demiş.
Doga_sever Gecmis olsun hangi bolgenizden alindi. Kanser oncesi durum dediginiz olgu nedir ? Hucre degisimi mi
Birdunyabircennetannesiii Doga_sever Evet canım Skuamöz intraepitelyal lezyon görülmüş Şimdi başka doktor inceleyecek örnekleri almaya çalışıyor eşin hastaneden başka yerde inceletecek
Eminegizem Geçmiş olsun Allâh acil şifalar versin ne ameliyatı oldunuz tatilinizi iyi geçirmeye çalışın
Doga_sever Birdunyabircennetannesiii ah cok gecmis olsun erken farkedildigi icin cok sansli hissedin kendinizi. Kansere cevirmeden mudahale edilecek ne guzel. Midenizde mi rastlandi. Benzer durumu yasiyorum. Benim de midemde hucre segisimi baslamis. Bundan sonra bir basamak daha var. Sonraki basamak ise kanser.
Birdunyabircennetannesiii Doga_sever Teşekkür ederim size de geçmiş olsun Arkadaşıma gönderdim oradaki patoloji doktoru baktı ve üniversite hastanesine git oradan konsültasyon iste bir daha bakılsın dedi bakalım götürecek eşim Midede değil canım ses tellerimde
farelikoyunkavalcisi Birdunyabircennetannesiii çok geçmiş olsun umarım kötü bir şey yoktur sonuçlar temiz çıkar 💐