EmineGneDemir Arkadaşlar bebeğim 36 günlük dünden beri gözleri ve yüzü sararmaya başladı. Bu haftalarda bu sıkıntıyı yaşayan var mı
deletedmom01 EmineGneDemir Bu zamana kadar aksine geçmesi gerekiyor bi görünün bence içiniz rahatlasın.
Emine55 EmineGneDemir biz 25 günlüğüz hala geçmedi dün gittik 11 çıktı sonuçta doktor zamanla atacak 2-3 ay sürenler var dedi ama sizin sarılık bitip tekrar mı oldu
EmineGneDemir Emine55 max 13 olmuştu emzirerek 10 a düştü daha sonra geçti ilk haftalarda olmuştu şimdi tekrar böyle olmasına şaşırdım. Sütüm yetmiyo mu falan diye düşünüyorum ama kilo alımı da iyi
LiyaNehir EmineGneDemir ten rengi değişiyordur belki göz aklarında da sarılık var mı tenden ziyade göz aklarından daha iyi anlaşılır canım
EmineGneDemir LiyaNehir göz altı torbalarında çok var göz içinde bana göre var ama çevremdekiler yok diyor ben mi abartıyorum bilmiyorum pazartesi doktora gidicez inşallah yoktur
LiyaNehir EmineGneDemir benim ilk kızımda anne sütü sarılığı olmuştu 40 çıkmıştı bebeğimin ama sarılığın geçmesi 3 ayı bulmuştu. Tenden sarılık geç geçiyormuş . O yüzden göz akını takip et demişti doktor. Göz akında yoksa ya da azıcık varsa korkma demişti .
EmineGneDemir LiyaNehir sütle alakalı olabilir çünkü gün içerisinde bi bakıyorsun sarı bir bakıyorsun gayet normal
Lovebaby Günlük bebeğim var sarılığı 14 ne zaman düşüşe geçecek😣 2 günde bir topuğundan kan alıyolar içim acıyo artık😭 sürekli emziriryorum kilo alımı da iyi ama sarılığı bir türlü düşüşe geçmedi
Emelimsi Lovebaby ben de aynı durumdayım 15,60 a yükseldi.. emziriyorum aslında ama düşeceğine yükseldi... çok ğzgünüm napmalıyım :(((