ayggiz Kızlar bebeğim tam 7 aylık çok fazla demir damlası kullandım kabızlık yaptığı için şuan microfere geçtik bebeğim 7.800 kg. Kaç damla kullanmam gerekir doktor 1 mg dedi fakat kaç damlaya tekabül ediyor bilemedim
beybitolat ayggiz bizde doktor önerisi ile 4.aydan beri ocean kullanıyoruz. Kilo başı 1 damla olcak şekilde dedi hala öyle devam ediyoruz
bilgedm ayggiz Biz damla olarak kullanmıyoruz 1 ml veriyoruz. Damlalığının üzerinde 0.5 ml olarak işaretli o şekilde 2 kerede verebilirsiniz.
beybitolat ayggiz tek dikkat ettiğimiz öncesi ve sonrasında süt ve süt ürünü 2 saat verilmemesi. Aç tok fark etmiyo. Ben genelde öğleden sonra veriyorum ama ara ara değişebiliyo
ayggiz bilgedm evet doktorda aynı şeyi söyledi yalnız burda kilo başı 1 veya 2 yorumlarını çok görüyorum 1 ml verdiğimizde miktar olarak epey fazla oluyor sanırım
bilgedm ayggiz Biz doktorumuz ne kadar kullanın diyorsa ona göre ilerliyoruz damla olarak saymadım o yüzden. Burada bende gördüm o şekilde kullananları.
minikavokadom ayggiz genelde 1 ml de 8 mg’ a eşdeğer demir oluyor. Genelde doktorlar kg başı 1 mg demir önerıyor. 1 mg demir de 1 damlada oluyor. O yüzden bebeğiniz 7 kg ise 7 damla olur