cg9699 Bebeğim 4 aylık olacak 5 gün sonra. Doktorum 6 aydan önce ek gıdaya başlamıcaz dedi . Hatta 6. Aydada sadece tadım yaptırıcaz o kadar dedi. Ama ben instagramda görüyorum 4. Ayda labne veriyorlar elma püresi veriyorlar ve doktorları öyle söylemiş. Ama benim doktorum 6. Aydan önce öyle birşey olamaz o yanlış dedi hangisi doğru? Mesele bebeğil yan dönüyordu arrık dönmüyor unuttu dedim. Dönemez ki dedi saha çok erken dedi ama dönüyordu . İnstagramda milletin bebeği yan dönüyüe sadece bana özel değil yani. Bebeğim 7.250 63boy . Sizce ne yapmqlı?
birmommy cg9699 ek gıda konusunda bence haklı çok erken başlamak iyi bir şey değil bence 5.5 ay gibi başlayıp 1 ay boyunca sadece tadım sonra iki öğün sonra 2 öğün 1 ara öğün şeklinde kademeli ilerlemek bence daha iyi
syldz61 Katılıyorum ,sadece anne sütü veriyorum 2-3 gündür tadım yaptırıyorum bebeğimin 6 ayi haftaya doluyor. Miktarda da bir Çay kaşığını geçmemeye çalışıyorum zaten pek almıyor. Önemli olan tattırmak sadece. Beslemek sonraki iş
damlamia Katiliyorum. 180 günü doldurunca basladim. Tek ögün. Öglenleri. Sebze ile basladim. 2 gün ayni sebzeyi veriyorum. Birkac tatli kasigi yiyor zaten. Zorlamiyorum. Anne sütü devam. 3-4 hafta sonra karbonhidrat ekleyecegim. Makarna pirinc patates falan. Ondan 2 hafta sonra da protein grubu. Balik et tavuk ekleyecem. Sonra bir ögün daha eklenecek. Almanya‘da böyle yapiyorlar.