ayniazsa Kızlar 2 buçuk aylık bebeğim var 7 günlük antibiyotik tedavisinden sonra bugün taburcu olduk. Eve geldim e nabıza baktım bugün sonuçlanmış covid testi pozitif. Sizce tekrar hastaneye götürmeli miyim?
Peeri ayniazsa neden antibiyotik verdiler ki. Eğer başka bir bakteriyel birşey yoksa gereksiz bir antibiyotik tedavisi olmuş. Bebeğinizin ateşi vs varsa başka iyi bir doktora götürün. Bu süteçte de emiyorsa sarımsaklı emzirme kampı yapın. Bebeğinize uzun bir süre probiyotik verin birde
ayniazsa Peeri ateşten yatırdılar bir hafta tedavi uyguladılar taburcu olunca covid pozitif olduğumuzu öğrendik. Perşembe günü kontrole çağırdılar acaba tekrar yatırırlar mı çok tedirginim
Peeri ayniazsa ne zaman girmişler , muhtemelen test sonucunu öğrenip ona göre tedavi yapmışlardır diye düşünüyorum. Doktorun numarası varsa arayın sorun. Şuan ateşi var mı
ayniazsa Peeri ben baktım yeni girmişler ama bizi bugün taburcu ettiler herşeyi iyi ateşi de sadece 12 saat sürdü çarşamba 3ten beri yok
Peeri ayniazsa şuan iyiyse götürmemize gerek yok diye düşünüyorum. Genelde hastaneden çıkarken hastalık tanısı ve tedavisi ile ilgili bilgi giriyorlar.