yavruaslanlar kızlar pastel boya sulu boya vs hep çöpe gitti kullanımdan ötürü kötüydü attım yenilerini mi alsam beklesem mi öğretmenin listesini? aynı seyler olmaz mı sizce?
SistemYavasAmaCalisiyor yavruaslanlar boya kalem gibi şeyleri alabilirsiniz. Okul dönemi çok daha pahalı oluyor. Şimdiden almak mantıklı.
Niyesordunbucevabi yavruaslanlar Ben Türkçe matematik hayat bilgisi ingilizce defterlerini kuru boya kalem silgi kalemtraş gibi demirbaşları alıcam. Okul açılınca da listeden eksikleri tamamlamayı düşünüyorum
mamacitaa_ yavruaslanlar kalem boya vs alinabilir ama ogrt liste veriyor ya kacli defterler olucagi vs o yüzden bir şey almadık biz 2.sinif olduk oy benim bal kızım 👧🏻 🥹🥹
SistemYavasAmaCalisiyor yavruaslanlar benim kızım 29 aylık ama eşimin oğlu 4. Sınıfa geçti 🙈 her sene ona alışveriş yaparken benzer şeyleri alıyoruz. Defter hariç diğerlerini alabilirsiniz bence.
Taftafgiller yavruaslanlar Benim kızımda ikinci sınıf bizimde bişeyimiz yok 1. Sınıf çantası beslenme çantası forması hala kullanılır vaziyette. Listeyi beklesem daha iyi olacak sonra fazla ya da eksik aldıklarım oluyor. Ama kalem silgi kalemlik vs alabilirsiniz renkli yazma kalemleri falan
simseklivekalpli yavruaslanlar pastel boya kuru boya sulu boya al o zaman sadece benim de almam lazım aslında da nsıl olsa oğlana da alıcam anasınıfı için bekliyorum. Defter aldırmaz herhalde geçen sene çok kullanmadilar zate
yavruaslanlar Taftafgiller bizimde bundan baska hiçbirşeyimiz yok çanta beslenme iyi durumda almadım cnm bende önlükler olmuyor kilo aldı çelik suluk aldım birde
Taftafgiller yavruaslanlar Tamam canm geriye bi forma kalmış geri kalan boya defter vs bence listeyi bekle geçen sene defter öğretmen büyük boy istedi hep ben küçük almıştım idare ettik
yavruaslanlar SistemYavasAmaCalisiyor bende öyle dusundum cnm en azından pastel sulu boya hamur geçen sene baktım listeye alınır baya uygun faber suan
Niyesordunbucevabi yavruaslanlar aynen geçen yıl büyük kızım 2ydi ordan biliyorum küçüğü şimdi 2 tecrübeliyim 😆