BenMathilda Bebeginizin cildinde ben var mı? Bugün farkettim benim bebegimin belinde çıkmış henuz 8.5 aylık. Daha oncesinde yoktu. Bir sorun anlamina mi gelir yoksa bebeklerde görülür mü? Bebegim suan akut faranjit ve antibiotik kullaniyor tesiri olmuş olabilir mi?
Yavuzuannesi2012 BenMathilda bebeğimin 14 ayı bitcek. Bugün bacağında ben farkettim. Önceden yoktu. Tam bez taktığım yere denk geliyor. Boya falan mı dedim elimle sildim benmiş. Sonradan olabiliyor canım
Anne54 BenMathilda benim bebeğim 7.5 aylık kolunda var. Beyaz tenli bendede ben fazla var . Bende merak ediyorum bi sorun olur mu diye
melis_duru BenMathilda kızım doğduğundan beri sol bacağının tam but kısmında bir beni var. Ama sonradan çıkar mı bilmiyorum. Acil bir şey olduğunu sanmıyorum ama doktor kontrolünüzde bir sorun bence
tuem14 BenMathilda kızım 4.5 aylık geçen ay 1 tane cıkmıstı bugün gördüm 2. De cıkmıs ama sanmam korkulacak bişey olsun😳
BenMathilda Yavuzuannesi2012 bilmem ki ya bana henüz küçük gibi geldi. anne baba olarak da öyle benli değiliz
Mom987 BenMathilda Mati postunu hortlattım benim oğlan doğdunda ben yoktu neyse bir gün yıkıyorum baktım cildine losyon sürerken sırrının sağ üst köşesinde ben 😂 hayır güneşte görmedi hala derim o nasıl çıktı ordan 🤣