Lina05 Kızım 4 aylık 6 kilo kızlar. 3.270 kilo doğmuştu emmiyor ama zorla emziriyorum uyuyup uyanınca emiyor sadece başka yok. Gece de sabaha kadar uyanıp azar azar emiyor 3-5 dk da bırakıyor memeyi başka almıyor. Mama vermiyorum sizin kilolariniz nasıl normal mi az mı kızımın kilosu ???????
Nesli3306 Lina05 aylık en az 600 gr aldıysa sorun yok ilk 3 ay bi de çişli bezden anlayabilirsiniz ayrıca persentil tablosundan takip edebilirsiniz normal değerlerde mi diye
Nimet-46 Biraz düşük canım yinede doktoruna danış bence . Doymasa ağlar ama anne sütünü bilemedim 🤷♀️
Peony 3 buçuk aylıkken gittik en son oğlumla. 6700 dü. Doktor normal dedi. Ama her bebeğe göre değişir. Şiddetli ağlamaları yoksa doyuyordur sütünüzle. Ama sürekli ağlıyor ve memeye gelmek istiyorsa lütfen emsin diye inat etmeyin. Arkadaşım sadece anne sütü alacak inadıyla aç bıraktı çocuğunu 🤦♀️
Nihanmutlu 4 aylık gittiğimde 8.400 kilosu biraz önden gidiyoruz. Doktorumun dediğine göre 4 ayda doğum kilosunun 2 katı olması yeterliymiş.
Nihanmutlu Emirinannesifiliz42 Emirinannesifiliz42 boyumuz 68 bas cevreside 43.7 en son bu sekildeydi