Defnecikkk Kızlar çevremdekilerin bu çocuk ac kilo almamış laflair yüzünden resmen bir günde sütüm kesildi denecek kadar azaldı. Oysaki olduğunu biliyordum. Acilen sutumu artırmam lazım. Hızlı sut artıran birseyler biliyor musunuz
Defneasiye Defnecikkk Bol soğanlı bulgur pilavı ☺️ bol bol su için hoşaf yapın doğal meyve kuruları bulabilirseniz
Maryhoney Defnecikkk boza 👍 bimde satilani almıştım ben bı de dut kurusunu suda kaynatıp suyunu içmek
Gznpmv Defnecikkk bana irmik helvası güzel süt yapmıştı bir dene istersen , günlük dut kurusu kaynatıp içebilirsin ve kuru incir , bestlak marka damla , milk tea marka çay , ben bunları kullanıyorum yoksa az oluyor
Gamzelii1 Milaya bende içtim bildin sanki pekmezi sulandrmslar içimi yaktı bir de doktor önerdi git al diye anlaşmalı bildn para tuzağı
edaaturunc Bol su için ve zihninize “sütüm bol ve bebeğime yetiyo” düşüncesini yerleştirin☺️ Etraftakiler bebeğin her ağlamasına bu çocuk aç diyolar zaten.benim etrafım gaz sancısı ağlamasınada aç diyo uykusu gelip ağladığındada aç diyo😅 çocuğumu en iyi ben tanırım ne için ağladığını ben bilirim karnı aç mı tok mu ben bilirim etraf sadece aç der. Kulaklarınızı tıkayın gereksiz laflara 🙏🏼
turkuaz1290 edaaturunc hahaha aynı benmkiler ya 😀 emziriyorum deli gibi 10 dk snra gaza yada uykuya ağlıyosa bu cocuk hiç doymamış diyolar 🤦😀
Bgmavsr Su için çok fazlaa ben bestlak damla hümana stiil tea lactamil kullanıyorum ve emziren anneler için elenatal 2 diye vitamn kullanıyorm o sütümün kalitesni artırıp bebeğin kg etki edermiş ve boza güzel süt yapıo bi bardak boza üstüne 2 bardak su içip yatın göğsünz dolar bide yarmayla çorba yasa yarma yoğur karıştırın yiyin
Bgmavsr Gamzelii1 çok güzel işe yaradı bendee kullanıyorum hala 2.5 aylığız günde 3 sefer 20 damla damlatıyorm suya
znrbll Ben dün akşam çiğ pırasadan Polonya usulü salata yaptım o çok süt yaptı akşam yedim gece doldu memelerim. Tahin, boza, arifoğlu anne çayı vs şeyleri ara ara tüketiyorum zaten ama en hızlı bu süt yaptı diyebilirim.