arasmom16 Kızlar biber dolması yanına ne yapıyorsunuz ay aklıma hiçbişey gelmiyor havada sıcak çorba harici bir ana yemek olabilir başka bişey olabilir ne yapayım
zarifhanim arasmom16 ben biber dolması yanına göceli yoğurt çorbası veya yeşil mercimekli kesme hamur çorbası yapıyorum. Ekstra çeşit yapmıyorum çorba dolma yetiyor. Misafirim varsa normal etli üç çeşit bir yemek menüsü hazırlayıp dolmayı masaya ek olarak koymak için yapıyorum.
Pikapikapikacuuu arasmom16 Biber dolmasının yanına salata ve sarımsaklı yoğurt yapıyorum. Akşama kıymalı sebzeli makarna ve salata yapıcam birde yoğurt koyarım tamam
arasmom16 denizalismom akşamdan ayran çorbam vardı eşim beğenmedi ilk defa denedim bune böyle ısıt dedi😂
Balteknem arasmom16 şuan ıkı tatlı oldu bır domates çorbası bır nohut annem engınar dolması yollamış daha bılmyrm makarnamı pılav mı yapsan yaptığında kalıyor bakalım
elisa2705 arasmom16 Tam akşam menüm ben geneli dolmanın yanına ton balıklı salata yanına soğuk cacık yapıyorum bize yetiyor 🤣🤌🏻
bossmomm arasmom16 misafirlerim geçen gelmişti biner dolması yoğurt çorbası ve kuru köfte hazır olanlardan varya onlardan yapmıştım birde salata