Tazeanne43 Arkadaşlar 2.5 aylık bir kızım var ve meme bağımlısı gibi bişiy.uyumak isterse de orada uyuyor oradan çekip yatağına yatırdığım an uyanıyor.ne yapmam gerekiyor varmı bu konuda tecrübeli anneler bu arada yalancı emziği reddediyor ne yapsam alışmadı😞
Kumsalbuse Tazeanne43 kızım 5aylık oldu ve bu durum bizde de var çok zorlanıyorum bende. Arada yatağında uyuyor ama çok nadir. Şşş pat yöntemini denedim oda olmadı. Uykusuz bir bebek gün içinde 1 kere uyumuyor.
Prensesannesiii Tazeanne43 6 aylık benm kızımda öle geve kaç kere uyanıyor yalancı emzik almıyor memeyi alıyor rmse gam yemicem emmiyoda yalancı emzik gibi istiyor onu
Kadernursena Benim kızimda aynı durumdaydı emzikte almadı 2.5 aylık suanda 5 gündür emzik aşığı oldu rahatladım.su bakkallarda satılırdı ya fatoş emzik onu aldı.o emziği almayan bebek yok onu dene istersen büyük rahatlık emzik😁😁
Tazeanne43 Kadernursena ya ben bulamıyorum o emziği nerden buldunuz internette aramadığım yer kalmadı 😩
Prensesannesiii Kadernursena bende aldım kauçuk emzik diyorsunuz fatos marka değil de nuk marka bi süre tuttu malesef 2 ay falan oda sadece uykuya dalacapında sora attı
Kadernursena Tazeanne43 Ben internetten aldım cnm fatoş emzik yazdım çıktın 6 liramı neydi ama wee baby 0.6 ay ezikte çok iyi fatosa benziyo
Gmzcaglar Tazeanne43 ben wc gidemezdim zamanla normale biniyor ama ozlemedim degil o zamanlari meme dayiyordum ne diziler bitirdim 😃