maihayal Ben geçen ay doğum yaptım e devletten doğum yardımı için başvuru yapmıştım onaylanmış, ödemesini nerden alabilirim alanlar yardımcı olabilir mi?
sudetmlk maihayal Halkbank dediler orada görünmedi ama PTT verdi ister e devletten hesabına aktar istersen şubeden al farketmiyor
twobabymom_ Mesaj gelir canım büyük bir ihtimalle bu ayın sonunda yatarken seninki de yatar halkbank vezneden kimliğin ile alabilirsin
maihayal annelik54 bu yıl itibariyle uygulamaya girdi ilk doğumda 5000 lira ödeme yapılıyor ve evet belli şartları yok herkese veriliyor, e devletten başvuru yapabilirsiniz
YorgunAmaMutluAnne maihayal evett bizzat kimliğiniz ile gişeden alıyorsunuz atmden veya hesap kartı vs. Çıkarılmıyor
maihayal ebruebruebruebru 14 temmuzda doğum yaptım, 18 temmuzda başvuru yapmıştım sonucunu 4 ağustosta araştırırken gördüm tam ne zaman onaylanmış onu bilmiyorum
sudetmlk maihayal alabilirsiniz tabi ama dediğim gibi gitmenize gerek yok e devlete girin PTT yazın ilk çıkan yazıya tıklayan sol üstte hesabıma aktar deyin 1 saat içinde hesabınızda oluyor
temmuz13 maihayal sonucunu nasıl öğrendiniz acaba bende başvurdum ama sonucunu bakamıyorum 13 temmuzda doğum yaptım bende
maihayal temmuz13 eailem.aile.gov.tr adresine girip öğrendim, sol üstte çizgili bir yer var orada taleplerim yazan kısma tıklayınca görülüyor