kulogluyasar Uyku ve beslenme durumları nasıl anneler, benim kızım 10 ay 20 günlük kahvaltıda ne hazırlacağımı şaşırıyorum artık bazı gün yiyor gibi bazı gün hiç yemiyor ve gece uykuları da uzamış değil🙈
papatyam-34 kulogluyasar 10 ay 16 günlük tam iştahı düzeldi dedim ama üstten bir dişimiz geliyor o yüzden iştah yine gitti 😂 Kahvaltı da bir tane yumurta yiyor başka bir şey istemiyor 1 saat sonra falan mama içiyor ama iştahı varken yaptıklarımı sayayım o zaman 3-4 kaşıkta olsa yiyordu 🥲 Menemen-kırmızı biberli yumurta-peynirli omlet-patates haşlıyorum sonra tava da iki çevirip kızartıyorum oğlum çok seviyor kızım da abisi sayesinde yiyor 😂 domates salatalık falan da koyuyorum ama sevmiyor bazen irmik pişirip içine muz veya avokado ekliyorum bir iki tane de bebe bisküvisi ekleyip veriyorum çorba olarak irmik çorbası-sütlü mercimek çorbası-tel şehriye çorbası-yeşil mercimekli kesme makarnalı çorba-un çorbası-domates çorbası falan yapıyorum severek içiyor ama sulu olarak vermiyorum biraz koyu bırakıyorum öyle yediriyorum pirinçli kabak yemeğini bayılarak yiyor evdeki sebzeler ile türlü yapıyorum kabak havuç patates gibi onu da severek yiyor ve en sevdiği şey kek ver eline keki yesin o yüzden her hafta bi kek yapıyorum sade havuçlu cevizli 😂 Dilimi ısırayım maşallah diyeyim bizim uykularımız 6.ayından beri düzenli geceleri uyanmıyor