poyrazmom2604 Tarhanalı omlet yapmayı düşünüyorum ama değişik tarifler arar oldum gerçi herşeyi katı gıdaları yemiyor ama yinede şansımı denemek istiyorum sizin bebişler neler yiyecek kahvaltı da kaç aylık benim oğlum 15 aylık😌
Gokturkmom poyrazmom2604 ben dün yulaflı peynirli yumurta yaptım çok beğendim sonra kendime de yaptım 😂😂 oğluşum 8 aylık bu arada
mss_12 mamiiyyy 😂😂😂😂ayyy buna güldüm:)benimki hem yiyor hem de gece saat başı yenidoğan misali kalkıyor :)
kucukyavrumm11 mamiiyyy bu bi isyan okurken öyle geldi 😅çünkü bende aynı durumu yasaklıyorum anladım hemen
Yusufefem20 poyrazmom2604 Benimde oğlum öyle 10 ay 23 günlük ne versem yiyor sonra kendini kusturuyor yada verince başını çeviriyor bazende yemek istediğini çok güzel yiyor 😅 keyiflerine göreler
poyrazmom2604 Gokturkmom tarif nasıll yulaf hiç kullanmadım ek gıda da merak ediyorum kendim yemiştiö bi kere beğenmemiştim
denizanesi35 18 aylık kızıma bugün lorlu omlet, zeytin ve domates sundum. Zeytin 1 tane tam, tek yumurtadan omletin yarısını zorla ve 3 parça domates yedi. Ama ekmek versem yiyecek 😃 hamurişi nie çok seviyor bu bebeler anlamadım. Uzak tutmaya çalışıyorum.
Bluemoons Bugün annem yanımda soğanlı yumurta yapacağız bebeğimde seviyor. Salatalık peynir domates yer tabi ne kadar yer orası tartışmalı 😄
poyrazmom2604 meeerve sizinde pankek yaparken içi cıvık oluyor mu yani piştikten sonra muzdan dolayı mı bilemedim cıvık hamur gibi sanki içi
reyhanhsvci poyrazmom2604 mısır unuyla yumurta yaptım. Yumuşak şeyler seviyor 18 aylık. Bi bunu bi de yumurtayı pişirip içinde çeyrek muz eziyorum. O da yumuşak oluyor. Başka da bir şey yediremiyorum🥲
poyrazmom2604 reyhanhsvci mısır unuyla kuymak yapmıştım geçenlerde kaşarda rendelemiştim benim oğlan yiyeceği kadar kuymak dondu katı gıdaları fazla sevmiyor çıkarıyo ağzından😂
Bsmdg poyrazmom2604 mısır unlu omlet yaptım ilk defa bugün. Çok güzel oldu hatta kalanını ben yedim😂 1 yumurta, 1-2 yemek kaşığı kadar süt ve aldığı kadar mısır ununu çırpıp tavada arkalı önlü pişirdim. Yanında da avokado yedi. 14 aylık
poyrazmom2604 mamiiyyy yok kullanmıyoruz doktor anne sütü alıyo mu dedi hayır dedim mama içiyo mu dedi yok 2 ay oldu bırakalı dedim eyvah nasıl kilo alcak dedi eczaneden balık yağı alabilirsiniz falan dedide almadım daha ya
Gokturkmom poyrazmom2604 1tatlı kaşığı tereyağ üzerine 1yemek kaşığı ince öğütülmüş yulaf ezmesi koyuyorsun yağ eriyene kadar kavruluyor sonra 3yemek kaşığı su suyunu çekene kadar pişiyor sonra yumurta sarısı biraz beyazından da bırakıyorum yavaş yavaş 8aylık oldu alışsın diye bide ben çeçil peyniri attım çok az tadı çok güzel oldu