Busbus03 Uyusam bile hep uykum var gibi uyumak istiyorum sersemlik var hep baş dönmesi değil de geçen sene aynı şikayetlerden Emara girdim sinizüt dedi ondan mı alerji var ondan mı yoksa psikolojik mi anlamadım
berosu Busbus03 ben böyleyim doğumdan beri yataktan kalkmak istemiyorum. Sürekli uyumak istiyorum. 1 ay oldu ama hala aynıyım
aysegul_my Busbus03 sinüzit öylemi yapıyormuş bendede var sinüzit bende sürekli uyku hali uykumu alamama var ne bilim sinüzit mi acaba bende mi miskinlik var ki diyordum 🥴
elifgh123 Gün boyu bazen bendede oluyor kızım uyusada uyusam diyorum sonra o uyuyor ben uyumuyorum bu gece gibi 😂😂
Busbus03 aysegul_my yapay zekaya sordum yapıyor diyo baya sıraladı sinizüt ve alerji yapar diyor psikolojikte olabilir diyot
Oykuu_bebekk Kesinlikle değerlerinize baktırın bende öyleydim magnezyum ve b12 başladım gayet iyiyim çok şükür artık ❤️❤️
cnhavva Busbus03 erken yatin 10 la 2 arasinda organlar dinlenebiliyo bide zihniniz doluysa düşünceliyseniz ondan da olabilir bunlar degilse degerleriniz dusuktur
aysegul_my Busbus03 yani eşimde diyor bu sıralar hiç iyi değilsin çok tuhaf görünüyorsun falan diyo her zaman ki gibi degilsin durgunsun falan diyo sersem gibiyim vallahi yaa