pdmrv Şermin Yaşar Dedemin Bakkalı çok hızlı biten eğlenceli bir kitap Mustafa Ulusoy un kitaplarını da tavsiye ederim
Nesli3306 - kardeşimin hikayesi Serenad Bin muhteşem güneş Ve dağlar yankılandı Uçurtma avcısı Amok koşucusu Satranç Bilinmeyen Bir kadından mektup Mektup (üstün dökmen) Bülbülü öldürmek Sol ayağım Kürk mantolu madonna
Melek4406 Sarah jio sürükleyici çok güzel bir kere oku devamı gelir ilk 3 kitabıyla başladım sonra neredeyse serisini okudum Sinan Akyüz onunda neredeyse serisini okudum o yazarın Yatağımdaki Yabancı çok güzel Candan Özer Kader ve Araf çok güzel daha da var ama bunlar favorim ☺️
Medusaraf Sevdasoylu Stephen King üstüne tanımam bir hafta da 10 kitap okuduğum oluyor stephen king sis, o,mahşer, kubbenin altın da okumanı öneririm 1000 küsür sayfa ama okumaya değer.
otose_san Sevdasoylu Kökler, Afrikada kabilesinden kaçırılan ve Amerika'daki köle olarak yaşayan Kunta Kinte'nin, çocukları ve torunlarının hikayesini anlatıyor. dizisini duymuşsunuzdur belki, dizisini izlemedim ama kitabını ağlayarak okumuştum yıllar önce
Prensler26 Sevdasoylu hepsi aşk kitabı ama Bukre ve Allah a emanet ol kitapları efsaneydi bide bu intikam kitabını tavsiye edebilirim 😊
Pisi Sevdasoylu Stephan king hayvan mezarlığı, mahşer. Agatha Christie - Roger Ackroyd Cinayeti, on küçük zenci ,beş küçük domuz
shachi Sevdasoylu gülseren budaycıoğlu-camdaki kız son okuduğum kitap gayet akıcı ce sürekleyici tavsiye ederim👍🏻
Prensess_annesii Ahmet Ümit in tüm kitapları ama öncelikle İstanbul hatırası sonra bab i eerar derim ben polisiye romanlar ve dizi gibi sürükleyici çabucak bitiyor
MHMA Sevdasoylu Ejderha dövmeli kız serisi, Alamut, Pusulu Kıtalar Atlası, Akıl oyunları bunlar yakın zamanda okuduklarım.
Almila65 Sevdasoylu incir kuşları şu an yazarının Adını unuttum bende ağlayarak okudum ve uçurtma avcısının yazarından bin muhteşem güneş🥰🥰
goncali Almila65 Sinan Akyüz efsanedir İncir kuşları. Her ikinize de tavsiyem son kitabı MEYRA.. Sırp'larin Boşnaklara yaptığı kalleslikleri anlatıyor karakterler Harika bir solukta okursunuz Sevdasoylu
Merve Sevdasoylu şuan Kral Kaybederse okuyorum. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabı. Sonrasında yine aynı yazarın Camdaki kızı okuyacağım. Peşine Marc Levy Neredesin? okuyacağım( hayatımın kitabı en az 10 kere okudum, hala okuyorum ama 🤗) peşine de Zülfü Livaneli Serenad okuyacağım nasipse ❣️
goncali Merve bende bu okuduklarınızı okudum super tavsiyeler. Gülseren hocada gerçekten cok sevdiğim yazar kitapları super
goncali Merve evet gerçek bir hikaye inanin gözümü kırpmadan 3 günde bitirdim. Cok duygulandım yazarın incir kuşlarını okuduysanız onun gibi duygusal