Esma1993 Ayy cidden artik biktim yani eve girince resmen kokuyu aliyosunuz ama artik ciceklerdn gwldigini anladjm ustleri beyaz beyaz oluyor kif var sanirim onlarda ve havaya bulasiyor ne kadar havalandirsamda gitmiyor evde kucuk kizimda var ama rahatsiz ediyor esim cicek cok seviyor allab icinden benden dw guzel bakiyor ama koku yapiyolar armiyord napayim ki koku yapmasinlar
zarifhanim Esma1993 toprak beyazlandıkça toprağını değiştirip havalandırmalısınız sulanıp uzun süre ıslak kaldığında öyle olur. Evde kokusu varsa bir kısmını hediye etseniz eşiniz de balkonda baksa en azından evde kokusu olmaz. Yapay salon bitkisi alırsınız yeşil görünüm seviyorsanız.
allwrite Salon bitkilerini mi kastediyorsunuz? Eğer öyleyse fazla sulanıyor olabilirler, topraklarının değişim zamanı gelmiş olabilir. Bir de bu işlemleri yaptıktan sonra bir müddet balkonda bakmak iyi gelebilir.
Esma1993 allwrite evet salon bitkisi esim daha yeni degistigi cicegin topragin kokusunu aliyosun hemen odam da tek cam var havasiz kaliyoda olabilir kilic vardi iki tane verdim belki gecer koku ama yok biz alistik evib icindeyken almiyoruz ama disardan gekince cok rahatsiz ediyor insani atmiyorda
Esma1993 zarifhanim ben esime soyluyorum anlatmaya da calisitorum ama ikna edemiyorum yapay cok guzel cicekler var ama bakmayi daha cok seviyor attiramiyorum
zarifhanim Esma1993 zaten toprak beyazlanıyorsa yeterince hava almıyordur bakonda baksa daha iyi olur. Küfün çoğu çeşidi zarar. Evde bebeğiniz varsa havasız toprağı soluması ki kokusu evinize siniyormuş zararlı olabilir.