Recbeyer Kızlar 1 hafta oluyor yasmin doğum kontrol hapına başlayalı mide bulantisi yaşıyorum hamile değilim eminim çünkü acaba haptan dolayı mi bulanti yaşıyorum
bekt55_ Recbeyer ilk haftalar bulantı baş ağrısı lekelenme olabilir sonra geçiyor ben 7 ay kullanıyorum
buseie Recbeyer 4 yıl kullandım çok yan etki yaptı bende sürekli sinirli gergin mutsuz bir insan oldum sonra bıraktım hamile kaldım bidaha da kullanmadım çoğu insanda yan etki yapıyor bir süre sonra
Recbeyer Esmaozcan04 hic ara vermeden hep aynı saatte alınması lazim Onda hic yan etki yaşamadım cunku
buseie TuttiFruttii bitince değiştirin bence çok marka var ben cerazette kullanıyorum şu an tabi yeni başladım ama şimdilik bir yan etkisi yok gibi
acemiaanne buseie cazette’yi nasıl kullanıyorsunuz? Bana âdetin üçüncü gününde doktoruma adet görmüyorum yine de kullansam bir problem olur mu acaba
buseie acemiaanne ben ilk kutuya adetim başladığı gün atmaya başlamıştım sonrasında zaten hep adet zamanına denk geldi ama yasmin de bende adet başlamadan kullandım çok kez çünkü pcos um var adet olamıyordum onsuz deneyebilirsiniz bence