Kivi23 Arkadaşlar izmirde bildiğiniz iyi bir hoca var mı? Eşimle bana büyü yapıldığını düşünüyoruz uzun zamandır hoca araştırıyoruz bir türlü bulamadık. Sürekli işlerimiz ters gidiyor sürekli bir hastalık hali mevcut artık iyice artmaya başladı. Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim
mlk4680 Kivi23 kalem süresi dinleyin okuyun naz felak sureleri açın dinleyin birde evinizi sirkeli su ile dua ederek temizleyin silin bunlar nazar ve büyü için yapılması gerekenler
mirac_p01 Kivi23 ben inanıyorum büyü yapıldığına çevremde sürekli bu durumda olan insanlar çok gördüm büyü yapıldığı evlerine domuz yağı sürüldüğünü ne kavgalar ettiklerini allah belalarını versin benle esim bile şüphe ediyoruz sürekli kavga halindeyiz birbirimize isinamiyoruz birden böyle olduk eskiden böyle dgildik
Meri-Mel Kivi23 Büyüden önce var mı bir söz, bir adak , bilmediğimiz unuttuğumuz ağzımızdan çıkan diye hayır yaparım,arastiririm , düşünürüm, sonra sadaka verir kendime çeki düzen veririm yine oluyor ise büyüyü düşün,
ebrrr789 Kivi23 bizim çok güvendiğimiz hoca var telefon ile arıyorsun işte şu sıkıntımız var diyorsun 5 dk sonra ara diyecek ne problem varza hepsini söylüyor dualar yapıyo muska vs yapıyo benim ablama abime de büyü yapılmıştı duaları düzgün yaptılar geçti elhamdülillah hocaya çok güveniyoruz yıllardır her sıkıntımız da bakmıştır adam
gny_26 Kusura bakmayında büyük diye bişsey olduğunu düşünmüyorum tamamen psikolojik ayrıca para tuzağı
Kivi23 gny_26 Böyle düşünebilirsiniz o sizin fikriniz saygı duyarım. Ama hayatımda bizden bağımsız olarak aksi giden olayları bilseniz bu kadar olmaz dersiniz yani psikolojik olmasıyla alakası yok. Ve bunu uzun zamandır bu şekilde yaşıyoruz
Nil10 gny_26 valla düşüncenıze saygı duyuyorum ama başına gelmeyen bilemez ben bekarken ölümden döndüm bi deri bi kemık kaldım doktor doktor gezdık hıc bsey çıkmadı . En sonunda bi okutsunlar falan denıldi bende ınanmazdım siz gibi sonra papaz büyüsü yapıldığını öğrendık çok şükür ki iyileştm kuran da da nazar büyü var bılıyosunz Allah böyle insanlardan uzak tutsun
babyygirll gny_26 büyü vardır büyü yapılır biraz din ile ilgili araştırma yaparsanız inanırsanız kabullenirsiniz
gny_26 Kivi23 Kivi23 bak şu aşagdaki yazan arkadaş hani demiş ya ara hocayı 5 dakika sonra söylüyo diye biz onu bi arkadaşa yaptık oda böyle hoca hoca diyordu arattır bişseylwr söyledi on dakika sonra başka arkadaşa arattık baktık ona da öyle şeyler söyledi dolandırıcı yani bunlar
Nil10 mirac_p01 işte hocaya okutmaya gidilince asam direkt öyle söylemişti Eyvah Eyvah sana papaz büyüsü yapılmış demişti biz şok olmuştuk Çnkü hıc böyle şeyleri bilmezdik. O zamn nişanlımdan yenı ayrılmıstm onun tarafndan biri yapmış eriyip gidiyodum artık ama
Kivi23 Nil10 Sizin gittiğiniz hoca nerdeydi acaba? Gerçekten yaşamayan bilemez artık psikolojim bozuldu sürekli her işin aksi gitmesinden on kere uğraşmaktan senelerdir dualarla çözmeye çalışıyoruz ama olmuyor daha da artmaya başladı
Kivi23 Meri-Mel Eşimle sık sık sadaka hayır yapan biriyiz elimizden geldiğince. Yaşadığımız sıkıntılı bir durumlar sonrası elimizden geldiğince birilerine yardım hayır parası göndeririz hep. Benim bir adağım var eşimin işi ile alakalı ama o durum henüz gerçekleşmediği için onu saymıyorum. Onun dışında birşey olduğunu pek sanmıyorum. Bizde düşündük çok fazla unuttuğumuz birşey var mı diye, bulamadığımız için son düşünce büyü oldu artık
Meri-Mel Kivi23 O zaman olabilir canım herşeye dikkat edildi ise son düşünce budur oluyor insanın aklında. Rabbim muhafaza etsin inşallah
ebrrr789 Kivi23 bizim çok güvendiğimiz hoca var telefon ile arıyorsun işte şu sıkıntımız var diyorsun 5 dk sonra ara diyecek ne problem varza hepsini söylüyor dualar yapıyo muska vs yapıyo benim ablama abime de büyü yapılmıştı duaları düzgün yaptılar geçti elhamdülillah hocaya çok güveniyoruz yıllardır her sıkıntımız da bakmıştır adam
ebrrr789 gny_26 valla vardır öyle dolandırıcı illa ki ama benim dediğim hoca değil bizzat yıllardır iletişim hâlinde olduğumuz hoca evet dediğiniz gibi birsuru var öyle yalandan bişey diyen ama ben kefilim hocamdan yana ne dediyse çıkar ne yapsa Allah’ın izniyle le de düzelir