Esma12 Dogum dan sonra göbeğim kaldı ve hiç bir pantolum olmuyor nasıl zayıfladınız o göbeğin gitmesi için ne yaptınız lütfen yardım edin etkili bir çözüm istiyorum
Kuzumveben Esma12 kac ay oldu dogum yapali korse kullandiniz mi benim ilk 2 ayda dogum kilolarim ve gobegim gitti korsede kullandim 1,5 ay
Minikcivcivim Esma12 tatlı abur cubur tüm zararlı yiyecekleri hayatından çıkar asitli tatlı içecekleri de, korse kullan, evde karın egzersizleri yap, yoğurt soda limon kürü yap, tabi bunları düzenli yaparsan bir ayda etkisini görürsün inceldiğinin 👍🏻
Thesra Esma12 öncelikle kendi doğumdan önceki kilonuza dönün daha sonra spor egzersizleriyle birlikte göbeğinizde gidicektir ama göbek için kendinize 1 sene verin plur mu:)
Kuzumveben Esma12 korse cok fayda etti evdeyseniz takmaya devam edin bolca su icin 3 litre iciyordum ben
Aysima2020 Kuzumveben korseyi kaç ay sonra kullandınız acaba 20gün oldu sezeryan dogm yapalı bide nasıl ni korse kullandnz acaba 🤗 bnde almayı düşünüyorm ama karar veremedm
Kuzumveben Aysima2020 korseyi takmaya doktoruma sorarak sezeryandan sonra 8.gun takmaya basladim doktor normal medikalciden cirt cirtli korselerden alabilirsin demisti bende aldim kullandim 1,5 ay kadar sabah taktim aksam cikardim iyi kide takmisim gobegim kalmadi hic sizde takabilirsiniz artik
KumsalPoyraz Şekeri hayatından çıkart canım tatlı falan yeme şeker ihtiyacini doğal meyvelerden abartmadan tabi 1 haftada farkı göreceksin
Esma12 Thesra insan veremiyor bi insana bazı arkadaşım hemen gobegi gitti dikkat etmeme rağmen gitmiyor kocamdan utanıyorum pantolonlarım üstlerim olmuyor morelim bozuluyor
Minikcivcivim Esma12 3yemek kaşığı yoğurt 1soda yarım limon sabah aç akşam yatmadan önce 2kez 15gün iç 5gün ara ver. İnternetten araştırabilirsin, daha farklı kürler de mevcut. Emziren anneler içebiliyor mu bilgim yok ama benim bebeğim 1,5 yaşında günde sadece 2 kez emzirdiğim için ben içiyorum.
Thesra Esma12 Yani veremiyorsanız yapabilceğiniz Bir mucize yok demekli onların vücut yapısı hemen gitmesine müsaitmiş.Dikkat etmeniz gerekiyor korse kullanın mesela en azından sağlıklı ve dengeli beslenmenizle birlikte etki yapıcaktır
Kuzumveben Oykukaracaa acikca soylemek gerekirse ilk zamanlar kullanmak cok faydali ama bu yamuna tarzi korseleri iyi diyorlar onlara bakkabilisiniz
Aysel-23 Bana bugün yogurt tarcin zencefil zerdeçal karisimini yapip aksam yatmadan önce yememi soylediler vücuttaki yağı atiyor diye kizim 10 aylik emziriyorum sütümü etkilermi acaba kizlar kullanan oldumu bu kürü süt azalirmi tereddütlerim var ve gobegim hala duruyo kilo alıyorum habire 😩