Ymomm Hafta sonu diye polikinliğe gidemedik sabah da ateşlenince tekrar acile götürdük ateşi 38.5-39.5 arası gidip geliyor kusma eşlik ediyor serum takıldı iğne yapıldı 3 gündür dönüşümlü calpol iburamin kullanıyor tahlilde enfeksiyon yok herhangi bir sebebi yok gibi duruyor yarın yine doktora götüreceğim başına gelen var mı?
kuzeymom28 Ymomm benim oğlum da öyle ateşi bi çıkıyor bi iniyor hafta sonu diye götürmedi ilaçlarla düşürdüm bugün de sabahtan biraz vardı sağlık ocağına götürdüm kontrolü vardı oradaki Dr la konuştuk devam et ilaç kullanmaya yarın duruma göre götürürsün dedi çocuk Dr una . Bugün ateşi pek yok ama sebepsiz içli içli ağlıyor anlamadım neden oldu
12betul Ymomm Geçmiş olsun bizde 3. Gündeyiz ateşin 7 aylık cuma gece başladı . Kusma olması 38 39,40 oldu . Daha bugün henüz ateşlenmedi . Salgın gibi bir şey var sanırım ya Bizim boğaz enfeksiyonu . Şimdi bugün o iyi oldu derken ablası ateşlendi ya hastaneden geldik o da boğaz enfeksiyonu . İnşallah sizin ki de geçer .
dilarasln Ymomm bizim de haziran ayında bir türlü geçmeyen ateşimiz vardı sürüntü testi yapıldı covid + beta pozitif çıktı 😬
Ymomm 12betul çok geçmiş olsun teşekkür ederim sizinde geöer inşaAllah si bogazında enfeksiyon yoktu daha sonra olur mu bilemem bu da yeni bir salgın heralde
tkut 12betul geçmiş olsun bizimde aynı oldu 6 aylık oğlum ateşlendi doktora gittik üst solunum yolu enfeksiyonu dedi ateş çok zor düşüyordu sizin de öyle oldu mu ? 2 gün sürdü sonra ablasına geçti ateş kızımında 2 gün sürdü gecti ama bir iştahsızlık kaldı hicbirsey yemek istemiyor kızım sizde de var mı iştahsızlık
12betul Ymomm 6 aydaöyle olduk . Ne bığaz ne idrar yolu bir şey çıkmadı 3 gün sürdü . Ama 1 hafta sonra diş patlattı. . Çocuk ama bende ilk defa böyle görüyorum
dilarasln Ymomm sadece yüksek ateş. 6 saatte bir Calpol vermemize rağmen düşmedi. Önce acile gittik dişten dolayı dediler. Bir gün sonra 38 i geçince test yaptırdık
Ymomm tkut çok sağ olun evet zor düşüyor sonra tekrar çıkıyor ek gıda hiçbir şekilde yemiyor sadece emiyor ama üst solunum yolu enfeksiyonu yok
12betul tkut yorumunuzu yemi gördüm çok pardon . Evet ikisi de hala iştahsız . Hatta yorumu yaptığım günün ertesi günü bende ateşlendim ve bende hala iştahsızım neredeyse 1 hafta olacak .
zynprvlfsn Ymomm Geçmiş olsun, benim oğlumda da yüksek ateş, kusma oldu, tahliller temiz çıktı, ateyi için 3 gün hastaneye götürüp serum taktırdık, 4.günde normale döndü.
Ymomm zynprvlfsn 3 gün sürer diye düşünüyorum bende yarın polikinliğe gideceğiz zaten teşekkür ederim