Misskokulum Hanımlar sezeryan doğum yaptım 4 ay sonra ilk adetimi 31 ocakta gördüm onda çok fazla kanama olmadı çok hafifti bu sefer çok yoğun kanamam var adetimin 3.gunu bugün normal midir acaba yaşayan var mi aynı durumu 😞
Annecikk Misskokulum ay bende öyleyim ilk doğum yapalı 4 ay oldu adet oldum pedler yetişmedi bebek bezi kullanıyorum saat başı çamaşır değiştirdim. Çok aşırı kanamam var normal dediler ama biraz daha devam ederse doktora gideceğim
Elifliyam Misskokulum bende dogumdan sonra ki ilk adetimde öyle oldum o kadar coktu ki kanamam hasta bezi kullandim normal galiba
Misskokulum Annecikk al benden de o kadar inan başım dönüyor o kadar halsizim ki su an anlatamam insallah normaldir yaa😣
menis_21 Misskokulum Ben 3 ayımıza 4 gün varken yani 17 ocakta oldum simdi de 28 şubatta oldum ama çok fazla geliyor
Misskokulum [silindi] ya of güldürmenin sırası mi kank🤪😂🤣🤣kahkaha attım 😂 fena basım dönüyor oğlum da sağolsun mızmızlanıp kucak istiyor kaldırsam düşüp bayılcam o derece 🥴
Umut2019 Misskokulum evet benim de sezaryn dı. İkinci adetim de yine lohusa pediyle geçti. 3. İnşallah normal olur diye dua etmeye başladım 😂
Mom103 Misskokulum geçmiş olsun benim de hamilelikten önce öyleydi hep o yüzden korkuyorum adet olacam diye olmadım daha😬 pekmez falan ye aman dikkat et
Misskokulum Mom103 kalkıp yiyeyim canm ya acayip basım dönüyor 🥴🤒doğumdan sonra kan ilacımı da kullanmadım pek 😬
Fkiklim Misskokulum bennnn sezaryan oldum kırkım cıktı 20 gun sonra adet oldum gayet iyi sonraki adetim de resmen beni dogramıslar sanki öyle kan geldi hatta basım falan bile haya döndü canım🤷🏻♀️ sonra gecti bi dahaki adetlerim normal oldu
Misskokulum Fkiklim aynen o durumdayım ben de su an ilk adetim gayet normaldi bunda bildiğin açık unutulmuş musluk gibi tabiri caizse 😕
Deletedmom139 Misskokulum aşkım bende ilk değil ikinci adetimde sanki yeni doğum yapmışım lohusalıgımda ki gibi yoğun kanamam oldu 5.gün normal oldu 6 gün temizlenmiştim bir iki gün daha bekle normale dönmezse doktora git
Misskokulum Deletedmom139 ay insallah bebeğim ya yeni doğum yapmış gibiyim bakalım 2 gün sonra da bu şekilde devam ederse doktora gidicem 😘