tuuugc Kızlar sabah 9,30 da ella hapını içtim. Kadın doğum doktorum 24 saat emzirme dedi. İnternette emzirilebilir diyor doktor yazıları. Kızımı 24 saat oyalamam aşırı zor. Fikri olan var mı ?
gizememre tuuugc doktorum ne derse onu yapardım ayrıca bu tarz hapların emzirirken kullanılmadığı duymuştum riske girmeye gerek yok bence
birerkekbirkizannesii tuuugc doktorum 24 saat verme anne sütü dedı öyle de yaptım mecbur kızımı rıske atamazdım o konuda
tuuugc gizememre ya benim ilk defa başıma geldi ilk defa kullandım açıkçası bilgim de yoktu ama bu durum bizi aşırı zorlayacak gibi gözüküyor. Kızım meme de uyuyor ve gece de emiyor gündüz de sürekli yapışıyor o yüzden 24 saat imkansız biz de :(
tuuugc alpaslanmom_ ben dün internetten baktım gece işte hepsinde emzirilirken kullanılır diyordu o yüzden de sabah direkt aldım ertesi gün hapı diye
alpaslanmom_ tuuugc internette yazan tüm bilgiler doğru değil maalesef sütünüzü sağın sürekli süreci hızlı geçirmek için mama verin
tuuugc gizememre kızım büyük 21 aylık olmak üzere ek gıdası iyi güzel ama sadece meme bağımlı yani sürekli meme de kalmak istiyor memeye aşırı düşkün sıkıntı o
tuuugc alpaslanmom_ sütümü evet sağdım bi zaten sütüm az çıkıyor mama istemez kızım 21 aylık ek gıdası iyi ama meme düşkünü o beni tedirgin ediyor
tuuugc alpaslanmom_ kızımın kendi doktoruna da sabah emzirmesem geceye kadar dedim o da olur dedi bakalım kadın doğum doktorum ne diyecek ona da o şekilde sordum en azından gece uykusuna geçmeden memeyle uyuyor 8 gibi emer gece de emzirmem
tuuugc gizememre evet zaten şu an babasıyla dışarıda sabahtan beri bir araya gelmedik bakalım en azından kendi doktoru sabah emzirmeyip gece emzirsem dedim olur dedi bide kadın doğum doktoruma sordum ondan cevap bekliyorum dün gece de ebeye sormuştum o da yaşını geçti sadece emzirme arasını aç dedi şu an 6 saattir emmiyor bakalım
tuuugc alpaslanmom_ evet kesinlikle aslında dikkatliydik ama işte bi önce ki postuma bakabilirsiniz beklenmedik olay oldu :)