imran0907 Kızlar bebişim 4 buçuk aylık banyo yaptırırken kulağına su kaçacak diye aklım çıkıyor çok kasıyorum kendimi bununla ilgili bana öneriniz var mı ne yapabilirim nasıl yapabilirim??
mystery00 imran0907 suyu bebiş baş aşağı dururken yavaş yavaş dökün kaçmaz bende çok korkardım ilk 1 ay eltime yıkattım korkudan ama korkacak bişey yokmuş rahat olun 😄
Eda6714 imran0907 su kaçsa da bur şey olmaz çok kaçmadığı sürece zaten suyun için de büyüdü ☺️ su kaçmasını istemiyorsanız küvet tarzı bir şeyde yıkıyorsanız başından arka tarafa doğru suyu dökerseniz yavaş yavaş su kaçmaz
Mommyhann imran0907 bu durumu doktora sormuştuk doktor kaçmaz dedi bebeklerin kulak yapısı bizden cok farklıymış 4 yaşına geldi hiçbi sorun yaşamadık
Pamukhanim_ imran0907 biz 5 aylıktan beri duş içinde yıkıyoruz dik şekilde banyo oturağında bir sorun olmadı
imran0907 mystery00 bende tek yıkıyorum en başında beri ama kafasına gelince soğuk terler döküyorum su kaçtı kaçacak diye😂
Minikbirprenses imran0907 kulağına değilde ağzına kaçıyor galiba bizimki oksurur gibi yapıyor ben sırt üstü yatırıyorum öyle su dokuyorum kafaya yıkıyorum en sonra da kaldırınca arkadan bir döküyorum burnunu sumugu akıyor😂
oylesinebiri__ Minikbirprenses işte diğer elinle kendi yüzümüzü yıkar gibi yukarıdan aşağıya doğru suyu temizle yüzünden 😂 ben hep öyle yaparım
oylesinebiri__ imran0907 yüzü yere bakacak şekilde olmalı su dökerken kulağına az miktarda su kaçarsa bi sorun olmaz
Minikbirprenses oylesinebiri__ evet öyle yapıyorum banyo yapmayi hiç sevmiyorum ben mi hunharca yıkıyorum diyorum kendi kendime 😂
eylulunanne Ben 15 aylık kızımı tek yıkayamıyorum illaki biri olması lazım nasıl yapıcam bana fikir verir misiniz hiç durmuyor yıkanırken