yavruaslanlar Gokturkmom arkadasıma aldım benim yok ama cok memnun cocugun ek gıdaya kullanıyorum dua edip duruyor sağolsun😂
yavruaslanlar Gokturkmom kırıyordur bence motor gücü iyi zaten resimdede eklemiş buzu kırar bence olmadı magaza ara herhangi birini sor
Gokturkmom yavruaslanlar bunu gözüme kestirdim ama emin olamadım bunda sizin attığınıza da bi bakayım
Gokturkmom yavruaslanlar MayaliHamur Mariposa Minikbirprenses UMUTUMM___ KendiEvimdeDeplasmandayim Eşimin yıldönümünü hediyesi şansımı karacadan yana kullandım umarım pişman olmam 😂
yavruaslanlar Gokturkmom benim attıgım 1000 W ama iş görür bence bu pahalı sen iyice bak yprumlara vs en kötü magazayla iletişe geç cnm daha iyi olur
KendiEvimdeDeplasmandayim Gokturkmom Bundan var aradığın özellikleri karşılıyo mu bilmiyorum bakarsın sen ☺️🫶
MayaliHamur Arzum almanızı öneririm bende yeni aldım çok başarılı gerçekten.. Karacadan bakmıştım lakin akrabamız karaca çalışanı ve elektronik ürünlerin iyi olmadığını çinden geldiğini söylemişti
Mariposa Gokturkmom yok be knk niye pisman olasinn hepsi ayni isi goruyo gule gule kullan. Esine shake mi yapacaksin 😁