3 aydr 10 gün gecikmeli adet oluyorum bu ay 7 gün oldu 3 gün daha bekleyeceğim fakat şöyle bi durum yaşadım 14 gün önce yumurtlama belirtisi olan akıntıyı gördüm uzayan hafif sarımsıydı kasık ve bel ağrısı yaşadım çok az. Aynı gün ilişki olmadı ama gün öncesinde geri çekilmeli ilişkim vardı yillardir böyle korunuyorum en son gebe kaldığımda böyle akıntıyı görmüştüm ozaman da bi gün önce ve ertesi gün ilişki olmuştu ama korunmuyoduk tutmuştu adetim geçmemiş olmasına rağmen ben 13. Gün dayanamayıp test yapmıştım 2.5 haftalık hamileydim. Erken yumurtlamaydı. Her neyse benm bildiğim yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olması gerekiyor diye biliyorum. Doktor da böyle soylemişti. Ama bnm bugün akıntıyı gördüğüm günü de sayarsam 15 gün oldu. Hamile kalınmadığında da böyle çatlamadan sonra gecikme olunuyor mu kızlar. Normal de çatlama yı bilmediğim için gecikme zamanını takmam 10 günü aşmadığı sürece düzenszm çnkü. Ama bu sefer yumurtlama gördüm oyüzden biraz kafam karıştı. Daha önce ben doktor kontrolünde yumurta takibi de yaptrmıştım böyle çatlayıp geciktiğini hatırlamıyorum. 3 4 gündür kasık ağrısı bel ağrısı akıntı yaşiyorum bakıyorum heh oldum herlde diye gelen giden yok. 3 gün daha olmzsam test yapıcam