Nazliezgi 🙂Günaydın canlarım 🧿 İyileşeyim eski enerjimle aranızda olacağım inş sesim çıkmıyor giremiyorum pek buraya kusura bakmayın ne olur 🤦♀️🤷♀️
Bade38 Nazliezgi Hoşgeldin geçmiş olsun canım nasılsın Bu arada tabaktaki yiyecek nedir anlayamadım ne olduğunu🤣
Gokturkmom Nazliezgi Ay canım geçmiş olsun 🥲hastayken de diyete devam desene 🥹 afiyet olsun bol eksiler 🙇🏻♀️❣️
Nazliezgi Gokturkmom ayn cnm teşekkürler zaten iştah yokki boğaz ağrısından bunu bile zorla yiyorum süt olsun diye az da olsa 💙👍
Gokturkmom Bade38 Yulafın üzerine hangi meyve gelirse gelsin çok güzel oluyor tadı bence 🥹deneyebilirsin
Gokturkmom Bade38 Denersen sürekli yersin 😋 hamileliğimde çok yemiştim şimdi bıraktım da yine aklıma düştü yapıcam galiba birazdan
Bade38 Gokturkmom O kadar lezzetli yaniii Tarif verirmisin ben daha önce hiç denemedim ya çok merak ettim 😊
Gokturkmom Bade38 4-5 yemek kaşığı yulafa 1su bardağından birazcık fazla sütle ocakta pişiriyorsun üzerine dilediğin meyveler ,tarçın seviyorsan tarçın fıstık ezmesi de çok güzel yakışıyor