tralicem kubraumayy 3kere 🥴 Ve buna çare arıyorum kalkmaması için çok sık mı açıkıyor açaba diyorum anlamadım bir zaman sonra mala dönüyorum
acemiibirann 3 kere kalkarsa şükrediyorum ben bazen 2 saat bazen 2 buçuk saate bir kalkıyor bazen 3 saate bir kalkıyor hiç anlamadım neye göre, siz günde kaç uyku yaptırıyorsunuz kaçta kalkıyor acaba?
acemiibirann kubraumayy maşallah çok iyi 2 uyku ile direnemiyor benim kızım sabah çok erken uyanıyor çünkü gündüz uykuları da kısa sürüyor 1 saat maks o yüzden akşam 7 yi zor görüyor diye 4 uyku yapıyor o yüzden gece de çok sık kalkıyor sanırım sizin gayet ideal
busrastattz Dün herhalde bir beş kere kalkmıştır. Bazen iyi uyuyor bazende zırt pırt kalkıyor anlamadım gitti. Bize uyku haram
kubraumayy acemiibirann uyku aralıklarını takip edin 8 aylık bebek uyku tablosu yazın çıkar gündüz çok uyuması geceyi etkiler
acemiibirann kubraumayy evet tabi etkiliyor ama ezbere de yapınca perişan oluyor çocuk uykusuzluktan o gün nası isterse canı öyle yapıyor valla 3 ten 2 ye düşmeye çalışılan dönem böyle zorlanabilirlermiş🫠
mrvmrvvv Bizimki 9 gibi gece uykusuna geçiyor bi kere besleniyor sonra 4.3 ayakta bazen 5.3 sonra ilk uyku 8 de oluyor sonra 9 da kalkıyor kahvaltı