FerideMustafazade Merhaba arkadaşlar Ben 6 hafta 5 gün hamileyim Mide bulantılarım o kadar artdı ki bi şey yiyemez oldum Lütfen ne yapa bilirim yardım edin 😣
Thesra FerideMustafazade Salatalık iyi gelebilir üzerine hafif tuz serpip yiyebilirsiniz limonlu soda sa mide bulantılarını hafifletir
Birponcikannesi FerideMustafazade benim de 7 haftalık başladı 14 haftalık olana kadar sürdü çubuk kraker yeşil elma kivi bunlaron dışında hiçbirsey yiyemiyordum sonra bir iştahım açıldı bir ayda 3 kilo almışım 😊biraz dişini sıkmak sabır etmek lazım hiçbirsey fayda etmiyor maalesef
01happy O kadar iyi anlıyorum ki sizi çeken bilir çok zor gerçekten ben doğuma gidene kadar çektim şansınız varsa geçer yoksa bence çözümü yok
MayneymisAltintop Tam 5 ay mutfağımın önünden bile geçemedim 😢 allahım çook kötüydü sizi anlayabiliyorum. Maalesef bana hiçbirşey iyi gelmezdi. Sadce serum yedidiğim zaman kendime gelirdim. Çok zorlanırsanız serum taktirin kesin çözüm
FerideMustafazade MayneymisAltintop o kadar güzel yemek yemek istiyorum amma bi kaşık bile alamyorum 😣