Bhr-inci Kızlar bebeğim 13 aylık öğretmenim ve Eylül de başlayacağım .Kızıma kvalide bakacak ne gibi önerilerde bulunabilirsiniz kızımı nasıl alıştırabilirim
nurdann1 Bhr-inci birşey yapmanıza gerek yok alışır zaten. İşe Başlayana kadar her gün uğrayın kayınvalidenize alışsın her gün uğramasanız bile 2 günde bir uğramaya çalışın. Arada bırakıp gitmiyor musunuz bir yere
heidigril Bhr-inci ilk 2 hafta zor oluyor ama sonra alışıyor ben 9 aylıkken başlamıştım. Şuan 28 aylık ama her uzun tatilden sonra sıfırdan başlıyoruz maalesef bize alıştıkları için ilk haftalar zor oluyor.
heidigril Bhr-inci ilk 2 hafta zor oluyor ama sonra alışıyor ben 9 aylıkken başlamıştım. Şuan 28 aylık ama her uzun tatilden sonra sıfırdan başlıyoruz maalesef bize alıştıkları için ilk haftalar zor oluyor.
Bhr-inci nurdann1 seminer zamanı haziranda bıraktım öğlene kadar gelince öyle bir sarılışı üstüme atlayışı vardı ki
Bhr-inci heidigril ben de seminer zamanı bırakmıştım iki üç saat olmasına rağmen gelince kucağımdan inmedi