annemiyimneyim dygskerem ben bir türlü sekizde uyutamıyorum. Altıdan sonra da uyutmamaya çalışıyorum halbuki ama yine de 11 oluyor saat öyle uyuyor. Duş da aldırıyorum karnı da tok ama bir türlü uyumuyor benimki de. Sabah kaçta kalkıyor sizinki prp2727
yacaco06 ayshababy02 öncesinde kaçta uyanıyordu sabahları? Benmki de iki aylık asla uyutamıyorum 10-11i buluyor sabah da 8de kalkıyor geç mi acaba 8? Ondan mı uyumuyorki
yacaco06 ayshababy02 öncesinde kaçta uyanıyordu sabahları? Benmki de iki aylık asla uyutamıyorum 10-11i buluyor sabah da 8de kalkıyor geç mi acaba 8? Ondan mı uyumuyorki
Seedi25 Tam doyduğundan emin olabiliyor musunuz benim bebeğim de iki aylık karnı tam doymadan asla uyumuyor .bir de gazı çıkmıyorsa uyusa bile beş dakika sonra geri kalkıyor.
surayldz Ben şanslı taraftayim galiba uyku düzeni oluşturdu bebeğim kendi kendine 2 ay 23 günlük 8 de uyuyor akşam gece 2 de uyanıyor sonra geri uyuyup 6 da uyanıyor ikimizde uykumuzu alıyoruz
gzdnrky prp2727 akşam 6.30 7 gibi duş +masaj ertesi gün gündüz uykuları da düzenli oluyor gece uykusunu da bol bol alıyor