Elifffko O yemedikçe ben kafayı yiyorum. Agzında tutuyo deliricem asla yutmuyor sonrada hop dışarı. Ek gıdayı yemıyo dıye mama aldım bugun onuda attı ay napıcagımı şaşırdım ben ya
prensveprensess_ Elifffko oha aynı sorun bizdede var asla beni emmedi zaten şimdi mamada içmiyor ek gıdada almıyor delireceğim
Pamukhanim_ Elifffko 10 buçuk aylık aynı sorun bizdede var yemek görünce mamma mamma diye ortalığı yıkıyor yemeğe gelince yok kilo alımı durdu diye mama aldım yok biberin tutmuyor zaten kafayı yiycem bende az kaldı
busraosmanayaz Elifffko diş çıkarıyor olabilir mi aşko 9 aylıkken benim de 1 hafta 10 gün böyle sürdü hiç yemedi şimdi de 1 hafta sonra 11 aylık olacağız üst dişler geliyor bu sefer de beni emmiyor
yenianne181_ Aynı sorun bizde de var kahroluyorum yemek yemiyor sadece atıştırmalık mısır çubuk kefir 10 kaşık kadarda yoğurtla günü bitirdi bugün az kaldı kafayı yicem
busrasya23 yenianne181_ ay benimki de aynı tek fark şu ki yoğurttan da tiksiniyor kaşığı zorla bi şekilde ağzına koyuyorum ama bu sefer de kuş gibi ağzı açık bekliyor bıraksam saatlerce bekler yutmamak için
Burcu_Yzc 13 aylık olduk bayadır o sorun bizde de var zorla yediriyorum artık deli oluyorum 8kiloyu aşamadık valla napcam bilmiyorum bende bekliyim şurda doktor da yer zamanla diyor bakalım
arbukerva Elifffko merhabalar. Sorununuz çözüldü mü acaba? Bebeğim ne meme ne mama ne de ek gods doğru düzgün yiyor kahroluyorum