cansuyamann Relaktasyon süreci yaşayan var mı bebeğim 7 aylık hiç emmedi 4. Aydan sonra süt sağmayı bıraktım tekrar başlamak istiyorum sıfırdan sütünü geri getiren var mı
sendrom58 cansuyamann bilmiyorum ama geçen ünlü bir doktora sorulmuştı bu konu oda evet emzirin demişti
1tosbikinannesiyim cansuyamann ben bir ara denemiştim gelmedi cnm sende dene biraz istersen sağmayı en azından
selenee cansuyamann bende bu sürece girdim çevremde bu şekil sütünü getiren çok kişi var düzenli sağım ve güzel bi pompa takviyeyle yapabiliriz gibi iki gün oldu benim başlayalı pes etmek istemiyorum umarım sizde başarılı olursunuz 12 aylık memeye dönen bebek biliyorum
hemshireanne cansuyamann emmez ama sağabiliesin. Sütün gelmesi içinde iki üç saatte bir sağım yapılmalı becerebilirsen dene
cansuyamann hemshireanne hiç gelmiyor değil 3-5 damla geliyor ama eskisi gibi biberon dolmuyor düzenli sağsam o da olur mu
1tosbikinannesiyim cansuyamann bir kaç gün denedim çok uzun değil ama pek bir şey de gelmedi zaten benim sütüm sağlık sorunlarım dolayısıyla üzüntü ve uzun süre hastaneye git gel kesildi yoksa aşırı bir sütüm vardı maşallah çamaşırım her gün sararırdı ister nazar de ister nasip bilemiyorum 😕
incisel Kissbobo gögüs pompalarında MJEDA25 kodu ile %25 tüm gögüs pompalarında indirim mevcuttur Yeni anne olucak ve süt artırmak isteyen arkadaşlara K5 modelini öneririm çiftli ve ellerserbest çekim gücü oldukça kuvvetli Anne önerisidir