Oğlum beş ayından sonra çok ama çok huysuz olmaya başladı şuan 8. Ayı bitirmek üzere gece gündüz hep mız mız uykuya nerdeyse üç dört saat direniyor gözlerinden uyku akmasına rağmen gün geçtikçe huysuzluğu artıyor gecele uykusuna en geç 21.30 civarı yatar sabaha kadar dört beş defa mamaya uyanır sabah da en geç 6.30da uyanır gün içindeki uykuları da zaten bölük bölük ve dediğim gibi saatlerce direnerek. On gün önce de boğaz enfeksiyonu geçirdi çok ateşlendi acile götürdük agumentin antibiyotik verdi kullandık döküntüleri oluştu sonra çocuk doktoruna götürdüm antibiyotiği değiştirdi döküntüler için de ilaç verdi iyi geldi ama iki gün önce tekrar boğaz enfeksiyonu geçirdi baya fazla ateşlendi acile götürdük ateşlendiği gece döküntüleri oluşmaya başladı azar azar sonra acil azitro antibiyotik verdi onu kullanıyorum iki gündür döküntüleri çok daha arttı vücudunu sardı ateşi çıkmıyor artık ama sabahtan akşama kadar hep bir yeri ağrıyor gibi inliyor ağlıyor mız mızlaniyor dün gece asla uyumadı sabaha kadar. Uyutuyorm yere bıraktığım gibi ağlayarak uyanıyor şimdi de ayağımda sallıyorm uyuyor bırakınca ağlıyor çok şiddetli bir şekilde. ağrı kesici de veriyorum ama asla fayda etmiyor dişleri de henüz çıkmadı üst diş etleri şiş durumda neden kaynaklanıyor olabilir belki yaşayanınz vardır diye soruyorum 🥺