kutka Oğlum 3 ay 2 günlük doktor genel anestezi ile sünnet olacak dedi siz nasıl yaptırdınız lokal olmaz mı acaba 4 saat emmeyecek dedi doktor
Canss3535 kutka neden genel anestezi dedi acaba? Benim oğlumda 5 aylıkken oldu lokel anesteziyle sukur coo rahat geçti bitti
tazebiirannee kutka bende oğlumu 3 aylıkken ettirdim ama sadece genital bölgesini uyuşturmuşlardı bacaklarını bağlamışlardı
seros3535 kutka Kesinlikle lokal olmalı durmuyor diye çocuğa anestezi vermek nedir ya bence başka doktora sorun çok küçük zaten daha benim oğlum da 5 aylık sünnet oldu lokal ve hareketli bir bebek işlem sırasında sevdiği bir şarkıyı açtım bol sohbet ettim zaten mama da verebilirsiniz oyalanması için çok rahat geçmişti
aslanmomy kutka genel niye acaba ilk defa duydum bizde 2 aylıkken sünnet ettirdik lokal anestezi oldu oğlumun yanındaydım çok rahat geçti
tazebiirannee kutka hiç hareket etmedi işlem sırasında bacakların zaten bağlıydı bizle eşimle ellerini tuttuk bizi hissetsin diye zaten çok uzun sürmüyo sonlara doğru bi sıkılmaya başlamıştı yattığı için, sonra ilk çişte biraz ağlama oldu bi daha da ağlamadı hiç
kutka seros3535 aynen bize de saçna geldi bide 4 saat emmeyecekmiş nası oyalayım başka yerlere soracağız
tazebiirannee kutka gün olarak tam hatırlamıyorum ama her alt açmada mustela krem kullandım ama 10 gün falandı sanırım ben hastanede yaptırmadım bu arada kendi muayenehanesi olan bi doktorda yaptırdım önceden hastanede çalışıyodu yeğenlerim ona olmuştu belki de hastane olduğu için uyutmak istiyolardır
seros3535 kutka Kesinlikle bir araştırın siz nerede oturuyorsunuz eğer İzmir’de veya İzmir yakınındaysaniz kesinlikle gözüm kapalı Erdal türkü size tavsiye ederim
cnhavva kutka oglum yok bilmiyorum ama fikir yurutmek gerekirse hani su oyun oynatirken sunnet yapiyolae ya o tarz seyler olmaz mi mesela
beybitolat kutka 2 ay 21 günlükken yaptırdık. Genel yaptırmayın bence çoook küçük. Özel bi poliklinikte yaptırmıştık biz. Pipisini uyuşturup bacakalrını bağlıyolar zaten. Çok hareketli olması bişey değiştirmez yani. Yazık genel anestezi olmasın
annelik54 kutka biz evde yaptırdık 7 aylıktı lokal anestezi oldu hiç ağlamadı sünnet esnasında hatta izledi 🥲