ozr42 minikbebe2 ben 8 aylıkken yaptırdım çok şükür korktuğum gibi olmadı emeklemesi sürünmesine rağmen.
birmommy minikbebe2 biz 3 aylıkken yaptık 10 gün önce kadar oldu tamamen iyileşti bile neredeyse hiç bilmedi 6 aydan sonra genel anestezi yapılıyor sanırım onda açlık biraz zor
Beggg minikbebe2 3 aylıkken yaptırmıştık ve düşündüğümden daha kolay ve hızlı ilerlemişti süreç. Doktorumuzda çok ilgiliydi,tamamen iyileşene kadar whatsapp üzerinden iletişim halindeydik ve durumuna göre yönlendirmeler yapıyordu. Doktor da önemli bence.
minikbebe2 birmommy ya ama çoğu diyor lokal yapıyorlar koskoca çocuklara bile genel yapmıyorlar instagramdan biraz baktım da acaba devlette mi öyle
birmommy minikbebe2 6 aydan önce lokal yapılıyor ama sonrasında bebek çok hareketli oluyor bacaklarını falan tutmak zor diye sanırım genel yapılıyormuş diye biliyorum yine de görüşün tabi ben 5 6 yer aradım en içime sinene gittik hastane tercih etmedim ama
minikbebe2 birmommy ya benim yaşadığım yerde öyle çok bi hastane yok devlette yaptıracağız doktora da sormayı unuttum
birmommy minikbebe2 bi araştırın sorun tekrar eğer içinize sinmiyorsa bekleyin diyeceğim ama sonrasında da 6 yaştan önce önerilmiyormuş
seros3535 minikbebe2 Özel de yaptırdık biz lokal oldu devlet direk genel anestezi demişti onu kabul etmedim