byzaozr Anneler acil yardım oğlum 4 ay 10 günlük ve diş çıkardık ek gıdaya geçmeli miyim çevremdeki herkes bir şey diyor yardıımmm
SiprayiL byzaozr diş çıkardı diye ek gıdaya geçilmez. Doktorunuz ne diyor? Kilo alımı nasıl? Anne sütü mü mama ile mi besleniyor?
alpaslanmom_ byzaozr diş çıkarınca ek gıdaya mı geçiliyormuş çevrendekiler doktor galiba dinleme sen onları daha erken doktorun karar verecek buna
organikirmik byzaozr dişle ek gıdanın alakası ne? Diş çıkarmayan bebekler de ek gıdaya geçmiyor mu o mantıkta 1 yaşına kadar çıkarmıyorsa mesela
byzaozr alpaslanmom_ ya işte gel de bunu anlat ondan ver bundan ver diyorlar ben henüz bişey vermedim
myangelson byzaozr 5 ayı geçtikten sonra başladık biz doktor bebeğe göre başlatıyor. Bir de oğlum diş çıkartmadı dişe göre baslansaydi bizim daha beklememiz lazımdı 😄🥲
betulll46 Çok erken :( ben 5 buçuk aylıkken yoğurtla tadımlara başlayıp sebze sonra meyvelerle devam ettim şuan 7 aylık sadece yoğurt labne ve şeftali seviyo yok kahvaltılarmış püreymiş falan yemiyo pek ama gün geçtikçe biraz daha alıştığını fark ediyorum