prp2727 Nurse kullanıyorum Nurse Corex de kullandım ama sanki kızım daha çok gazlandı gece gaz sancısına uyanıyor ağlıyor bugün kestim hiç vermedim sanki alttan gazini daha iyi çıkarıyor böyle bir şey olabilir mi yan etki yapar mı
pag prp2727 sap simpleks yazmıştı doktor çocuğum gaz bombası olmuştu adeta sonra Relactaz kullandık o çok iyi geldi ama sade verdiğimde morarıyordu çok acıydı biberonla sütle veriyordum alışmasın diye nurseye geçtim Buda çok iyi geldi
ozgecankosar prp2727 benim bebeğim günletce mahfetti hem probiyotik hem gaz danlası bıraktın çocuk 1 hafta sonra düzeldş
mity prp2727 bizde de aynısı oldu. Mommy bills vermişti doktorumuz piyasanın en iyisi diye ama benim kızım bütün gün ıkındı kızardı mahvoldu cok üzüldüm bir gün daha kullanıp gözlemledim baktım yine aynı hemen kestim. Relactaz kullanıyorduk ona tekrar başladim relactaz gaz damlası degil ama sutun daha rahat sindirlmesine yardımcı bir damla bir de probiyotik kullanıyoruz. Gaz damlaları surekli ıkınmaya sebep oluyor diyorlar ama iyi geldi diyen kişilerde var
kivancege Osman Gönülal bir videosunda gaz ilaçlarının hiç bir işe yaramadığını söylemişti Şuan bebeğim 5,5 aylık çok şükür gaz sancısı yok ama olduğu zamanlarda hiç damla kullanmadım