prp2727 4,5 saat uyanık kaliyor uykuya sadece ayağımda sallayarak geçirebiliyorum kendi kendine gözleri daldığını daha görmedim ayaklarım ağrıyor artık
kitapanne prp2727 benimkiler de 47 günlük. Beyaz gürültü kullanıyorum. Bide duş aldırmakta iyi geliyor. Bide burnunu kontrol edin. Burnu tıkalıysa da uyuyamaz. Ben günde 2 kere yıkamaya çalışıyorum. Yaz diye galiba çabuk kuruyup tıkanıyor
kitapanne prp2727 benimkiler de 47 günlük. Beyaz gürültü kullanıyorum. Bide duş aldırmakta iyi geliyor. Bide burnunu kontrol edin. Burnu tıkalıysa da uyuyamaz. Ben günde 2 kere yıkamaya çalışıyorum. Yaz diye galiba çabuk kuruyup tıkanıyor
annemiyimneyim prp2727 arada kesin kestiriyordur o annesi. Emerken veya sonrasında kısa uyku yapıyorsa onları uyku sayıyordur. Birde besledikten 45 dk sonra uykusu gelmeye başlar o evreyi kaçırmayın bi de öyle deneyin. Uyku vakti kaçınca bazen bizimki de 4 saat falan uyumuyor.
mervebalakan Gündüzler prp2727 aşıdan sonra değişti biraz 10 12 arası yatırıyorum yani öyle uyuyor gece bazen çok uyanıyor bazen az