cnuryasar Merhaba annelerim kızım 15.5 aylık şuanda.son 1 haftadır çok huysuz acaba 2 yaş belirtisi mi bilemedim. Asıl sorum şu temiz içerikli boya kalemi ve oyun hamuru almak istiyorum sizce bu yaş grubunda oynar mı erken mi yoksa geç mi kaldım bilemedim. Biraz aktivite yapsın hem renkleri öğrenir hem motor becerisi gelişir diye. Temiz içerikli markalar istiyorum sizden malumunuz şuan ne bulsa ağzına atıyor tabiki yalnız bırakmicam ama saniyelik dalgınlık va olabilir diye hem memnun kaldıklarınız kaliteli bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Bir de bu ahşap masalardan sandalyeli falan alışınca zaman geçiriyorlar mı? Boyalarını onun üstünde yapar diye düşündüm.Yorumlarınızı bekliyorum 😘🥰
aslymom cnuryasar 17 aylık oldu kalemleri kağıdı değil hemen başka yerleri çizmeye çalışıyor fırlatıyor etrafı boyuyor keçeli olsa üstünü elini boyuyor bende oynayan var mı burda durayım
Mnli cnuryasar öncelikle her yeri boyamasına ve her yeri hamur yapmasına hazır olun küçük daha aktivite masasında yapar ama uzun süreli olmaz cariocanın ayıcık kapaklı keçelisi ve ayıcık şeklinde pasteli uygun bu aylara hem de kolay siliniyor duvardan vs çıkıyor oyun hamuru olarak childgen hamurları ben çok beğeniyorum yapısı güzel içeriği temiz başta birlikte yapıp nasıl yapacağını öğreteceksiniz zaten keyifli vakit geçiriyorlar
[silindi] cnuryasar oyun hamuru childgen temiz içerikli boya olarak ben şu an vermiyorum kalem kağıt veriyorum daha çok masayı boyuyor en güzeli şu sulu kalemi olanlar kaleme su doldurulanlar water magic diye aratın
Bir-prens-annesiii cnuryasar bence keçeli çok uygun değil çünkü kâğıttan çok elini yüzünü üstünü etrafı çiziyorlar kuru boya daha iyi bence oyun hamurunu da siz yanındayken beraber oynayın büyük ihtimal ağzına atıp tadına bakmaya çalışacaktır
cnuryasar Bir-prens-annesiii evet ben de kızımda o potansiyeli görüyorum kesinlikle atar😀😀 teşekkür ederim not alıyorum 😘
MamaUygarVibes cnuryasar ben o aylarda kullanıyordum. Hamur; childgen , boyada; carioca Daha çok ben şekiller, sevdiği meyveler , sebzeler falan çiziyordum. O söylüyordu yada onun istediği şeyleri çiziyordum. Bence güzel bir etkinlik.