organikirmik Üst dişlere bakıyorum hep ama oğlan hep yana götürüyor parmağımı yakaladığı zaman, sabah fotoğraf çektim sanki yanlar da kabarık ve beyaz. Böyle mi normali yoksa buralarda da diş mi kabarmış
birerkekbirkizannesii organikirmik aşkım bak benim kızımın üçüncü aydan beri üstleri hep şiş ama üstler hala çıkmadı mesela alttan çıktı oralar da şiş oluyor ama çıkmıyor
organikirmik birerkekbirkizannesii bizimkinin de üstler şiş ama çıkacak gibi bi şiş değil ya sanki dimi
birerkekbirkizannesii organikirmik ya aşkım o kadar belli olmuyor ki benim çocuğum da hiç şişlik yoktu ama bir hafta beni mahvetti sonra su verirken bir baktım pat pat ediyor iki tane diş çıkmış üç gün önce baktığında doktorda doktor dedi ki dişe dair hiçbir şey yok dişin geç çıkacağını düşünüyorum üç gün sonra diş çıktı gerçekten de hiç belirti yoktu. Benim kızımın üst dama aynı seninki gibi hala da öyle üçüncü aydan beri öyle ama üste dahil hiçbir şey yok çıkmadı o yüzden normal. Çıkacağı zaman farklı bir belirti veriyor direk uç veriyor ama patlamamış bir şekilde birkaç gün sonra da patlıyor zaten bir hafta içerisinde gelişiyor her şey hiç anlamıyor insan tabii ki ağlama yeme bozukluğu vs vs dışında
organikirmik birerkekbirkizannesii alt dişlerde bizim de öyle oldu, hocam huzursuz, elimi ağzına alıyor ve rahatlıyor kaşıdıkça falan diyorum normal ellerini keşfediyor (?) diş falan yok görünürde dedi 1 hafta sonra uç verdi diş 😅 geçen kontrolde de üstler geldi gelecek dedi de ilk dişleri bilemwdiği için inanasım gelmiyor skfj