asyazenger Bir şey sormak istiyorum gerçekten 16 aylık kızımın her istediğini çığlıkla anlatmaya çalışıyor olmasını bir benim yaşamadığımı söyleyin bana ihtiyacım var çünkü artık delircem 😂
cokbilmismom asyazenger benim ki öyle yapmıyorsa istedigi olmayınca kafasını vuruyor kendini yere atıyor anlamsız hareketler 🤷🏼♀️ oyuncakla oynarken istedigi gibi yapamasın hemen hırslanıp yerlere savuruyor hırçın bir şey oldu 😂
gizemzumraa asyazenger 15 aylık olacaz aynı yemin ederim şu 2 gundur herseye aglıyo hep çıglık atıyoo hele ki istedigi bisey olmasın kıyameti koparıyor umarım duzelirler
asyazenger cokbilmismom Ahahaha artık ağlanacak halime gülüyorum ben yani her gün başım ağrıyor nasıl başa çıkacağım bilmşyorım valla Allah size de sabır versin napıyorsunuz böyle durumda
Cerenncee Benimki de öyle😂 15 aylık sanırım yeni öğrendi çığlık atmayı. Her şeye çığlık atıp kriz geçiriyor.. hayır diyince dururdu bilirdi şimdi onu da sallamıyo. Ben dikkatini başka şeyle dağıtıp kandırmaya çalışıyorum hep
asyazenger serendipity16 üstüne düşmediğimde azalma olduğunu farkettim ben üslerine düştükçe inat yapıyor
serendipity16 asyazenger evet öyle cidden ben de yapma dedikçe yapıyor o yüzden ben de takmamaya çalışıyorum