mbabygirlm Küçük kızımı uyuturken büyük kızım engel oluyor ses yapıyor bu sefer uyumayınca ağlıyor huysuz oluyor bu sefer de büyük kızıma hiç vakit ayıramıyorum. Kızım öyle saf ve masum ki bana her bakışında içim içimi yiyor. Bende hemen uyusun diye kızıma telefon veriyorum vicdanım sızlasa da sonunda yine kızımlayken buluyorum kendimi. Telefon vermek istemiyorum kızlar ne yapabilirim
Leylamoznur mbabygirlm canım hangisine veriyosun büyüğemi eğer büyük laftan anlıcak yaşta ise güzelce annecim uyutalın senle oyun oynayalım sessiz olalım uyusun cabucacık gibi şeyler diyin zaten siz sözünü yerine getirince oda zamanla anlıcak telefon daha hırcın yapıyo
mbabygirlm Leylamoznur büyük kızıma tabi ki küçük kızım daha 7 aylık. Denedim bacım işe yaramıyor daha çok ses yapıyor
forumgurmesi Çocuğun neden hırçın olduğu belli oldu. Telefonla çocuk mu uyutulur. O çocuğun bilinçaltına ne kadar zarar veriyorsunuz. İkisini de yatağınıza alıp aynı anda uyutabilirsiniz, severek öperek masal anlatarak,pış pış sesi açarak.
mbabygirlm forumgurmesi büyük kızımı telefonla uyutmuyorum ki küçüğü uyuturken 10 dk sınırlandırıp veriyorum uyuyana kadar sonra alıyorum beraber vakit geçiriyoruz. Bulaşık makinesi yerleştirdik şimdi balkonda oturuyoruz