queen352 Şuan tadımlardayız doktorum bazı öğünlere irmik koyabileceğimi söyledide trendyola bakıyorum set halindede var pirinç unu, yulaf unu,yulaf,tarhana 6. Ayda hepsini kullanılıyor mu hangi un çeşidi daha faydalı ve hep aldığınız bir marka var mı 🥰
organikirmik queen352 kullanılabilir ama ne kadar kullanırsınız bilmem, benim pirinç unu tarhana falan duruyor öyle
myprincess1 queen352 6,5 aylığız meyve püresi sebze pürelerinde veya çorbasına aktif olarak kullandığım tek şey organik irmik yulaf unu tarhana vesaire duruyor ben de tavsiye üzerine fazlasını almamıştım iyi ki de almamışım
myprincess1 queen352 ebebekten de temin edebilirsin organik irmik mevcut orada da , Trendyolda meşhur diye binlerce lira dökmene gerek yok o markalara tavsiyemdir 💐
mhtpdrmz queen352 valla ebebekten 500 gram organik bebek irmiği aldım gerisine gerek duymadım. Çünkü irmikli muhallebiyi çok seviyo kızım sürekli yapıyorum nerdeyse her öğlen. Yarım kilo bile o kadar fazla ki kalacak muhtemelen. Tarhana falan evinizde el yapımı varsa ondan verirsiniz ben öyle yapıyorum
organikirmik queen352 ben ayrı un almayı unutmuşum 😅 pirinç unu harici. Muhallebi karışımları var görmüşsünüzdür yulaflı muhallebi vs, tariflere hala onu koyuyorum. Dün köfte yaptım havuçlu muhallebi karışımından koydum içine un niyetine. Zaten o da un diye. O yüzden irmik + belki yulaf unu yeter de artar
queen352 myprincess1 mhtpdrmz ay çok teşekkür ediyorum e bebekte olduğunu bilmiyordum çok iyiymiş baktım şimdide trendyoldan alıcaktım valla
mhtpdrmz queen352 evet evet var hatta organik bebek bisküviside almıstım ordan ama içi bayagı az onun ama irmiğini tavsiye ederim
myprincess1 queen352 aynı içerik hiç gerek yok o kadar para dökmene Popüler kültür kölesi olmadığım için tercih etmedim içeriği önemli 😂
myprincess1 queen352 tarhana aldım ama sonradan fark ettim ki 12 ay üzeri yazıyor o sebeple kullanmadım